RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Хуманитарните работници на ООН в

...
RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Хуманитарните работници на ООН в
Коментари Харесай

Хуманитарните работници на ООН, посещаващи болници в Газа, описват „непоносими“ сцени

RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Хуманитарните служащи на Организация на обединените нации в четвъртък оповестиха за „ непоносими “ подиуми в две лечебни заведения в северната част на Газа, където приковани към леглото пациенти с нелекувани рани викат за вода, дребното останали лекари и медицински сестри нямат доставки и телата са подредени в двора - признаци на влошаваща се филантропична рецесия след 10 седмици война сред Израел и Хамас.

Хуманитарните служащи приказваха след доставяйки доставки ден по-рано до лечебните заведения Ахли и Шифа, които се намират в сърцето на бойната зона в северната част на Газа, където израелските войски унищожиха големи елементи от града, до момента в който се биеха с бойците на Хамас.

Бомбардирането и боевете продължиха в четвъртък, само че защото интернет и други връзки в Газа са прекратени за втори следващ ден, детайлностите за последното принуждение значително не могат да бъдат доказани.

Израел споделя, че е в последния стадий от изчистването на бойците на Хамас от северната част на Газа, само че предстоя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР