Рафаел Варан може да започне преговори с чуждестранни клубове за

...
Рафаел Варан може да започне преговори с чуждестранни клубове за
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф измисля рисков план за трансфер на Манчестър Юнайтед през януари дни след като пое ръководството

Рафаел Варан може да стартира договаряния с задгранични клубове за пренасяне от Манчестър Юнайтед от Нова година, откакто клубът реши да не задейства едногодишен удължение на контракта.

Юнайтед подписа с Варан от Реал Мадрид през 2022 година и разгласи, че договорът му ще го „ задържи в клуба до юни 2025 година “. Оттогава обаче стана ясно, че Варан е подписал единствено двугодишен контракт с Юнайтед с алтернатива за удължаването му с още 12 месеца.

И Daily Mail в този момент оповестява, че Червените дяволи са решили да не одобряват тази алтернатива заради високите заплати на 30-годишния футболист. В отчета се показва, че те в действителност желаят да го задържат на " Олд Трафорд ", само че не считат, че си заслужава пакета от £340 000 на седмица, който печели сега.

Юнайтед възнамеряват да стартират договаряния с Варан за нов контракт, като клубът има предпочитание да „ понижи заплатите на най-добре печелещите си играчи като цяло, с цел да освободи запаси за нови подписвания идващото лято “, с цел да избягвайте да бъдете огран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР