Рафаел Надал се класира за осминафиналите на , след като

...
Рафаел Надал се класира за осминафиналите на , след като
Коментари Харесай

Рафа Надал загуби сет, но спечели 3-часова битка и се класира за 1/8-финал

Рафаел Надал се класира за осминафиналите на , откакто надделя Карен Хачанов в четири сета – в обособените елементи 6-3, 6-2, 3-6, 6-1, за близо три часа игра!
20-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем, победител в Мелбърн от 2009, поведе в сетовете след ранен пробив в откриващата част. Във втората част той бе още по-категоричен, правейки два пробива в подаването на руснака. В третия сет обаче нещата на корта се трансформираха и Хачанов сподели зъби, като проби испанеца в четвъртия гейм и по-късно не изпусна самодейността до края.
Надал обаче пречупи съпротивата му след ранен брейк в четвъртия сет, след който довърши нещата сполучливо в своя изгода. 35-годишният тенисист завоюва 83% от точките на първи сервис, като избави четири от петте благоприятни условия за пробив пред съперника. Той направи три уинъра повече от Хачанов и 12 непредизвикани неточности по малко.
* В спор за място на четвъртфиналите Матадорът ще се изправи против спечелилия от двойката Адриан Манарино и първенеца от Сидни и миналогодишен полуфиналист в шампионата Аслан Карацев.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР