Радващият се на силна серия отбор на Вердер (Бремен) е

...
Радващият се на силна серия отбор на Вердер (Бремен) е
Коментари Харесай

Вердер отстреля Шалке 04 за пореден път и ще играе полуфинал

Радващият се на мощна серия тим на Вердер (Бремен) е последният полуфиналист в шампионата за Купата на Германия. Тимът на най-хубавия ментор в страната за 2018-а година Флориан Коофелт надделяха Шалке 04 с 2:0 като посетител с попадения след почивката, с което се причислява към Хамбургер ШФ, Република България (Лайпциг) и Байерн (Мюнхен), които по-рано си заслужиха място в идната фаза.

We love you pic.twitter.com/OdKBIIgVH2
— SV Werder Bremen EN (@werderbremen_en) April 3, 2019
Вердер се потвърди като по-стойностен отбор и затвърди превъзходството над изнемогващия клуб от “Фелтинс Арена”. През актуалната акция в Бундеслигата бременчани към този момент на два пъти бяха надигравали Шалке - отново с по два гола разлика.

Първото полувреме беше скучно, а феновете видяха нещо забавно чак в добавеното време, когато Йоханес Егещайн пропусна да порази мрежата на “миньорите”.

Втората част стартира с късмет пред Насим Бужелаб от Шалке, а в 52-ата Гуидо Бургщалер даже удари греда. След това обаче футболистите в сини екипи не продължиха в същия дух.

В 65-ата минута косовският ас на Вердер Милот Рашица изстреля топката в мрежа с прекрасен шут и гостите поведоха. След още седем минути се разписа и Дейви Клаасен и всичко към този момент беше ясно.

В последната минута на постоянното време халфът на гостите Нури Шахин беше изпъден за втори жълт картон, само че тимът от Гелзенкирхен от дълго време се беше предал.

12 - @werderbremen_en are unbeaten in 12 games in all competitions in 2019 (W6 D6), their last defeat came back in December in the Bundesliga against Leipzig (2-3). Form. #S04SVW pic.twitter.com/seMW6h2mtV
— OptaFranz (@OptaFranz) April 3, 2019
Мачовете за място на финала ще се изиграят на 23 и 24 април, а жребият ще бъде теглен на 7 април.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР