Радвам се, че президентът се престраши да дойде в Народното

...
Радвам се, че президентът се престраши да дойде в Народното
Коментари Харесай

Караянчева: Президентът се престраши да дойде в Народното събрание, не каза нищо ново

„ Радвам се, че президентът се престраши да пристигна в Народното събрание след 2 години и половина. Относно речта му не чух нищо ново – неща, които повтаря, едни общи тематики ”. Това разяснява ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по. „ На места имах възприятие, че приказва госпожа Нинова ”, добави Караянчева.

Тя отбрани премиера от обвиняванията, че не върви на парламентарен надзор.

„ Въпросите от време на време са съответни и се отнасят до работата на съответни министри. Няма по какъв начин министър-председателят да дава отговор за свинската чума. Когато тематиките касаят общата политика, министър-председателят постоянно идва да отговори на въпросите ”, съобщи Караянчева.  

„ На места имах възприятието, че приказва госпожа Нинова ”, съобщи още ръководителят на Народното събрание за речта на президента. И упрекна президента, че насочва закани без конкретика, че приканва за битка с корупцията без да дава съответни решения на нещата.

„ Мислех, че като пристигна, ще има положителен звук и ще съобщи своето предпочитание институциите да работим дружно ”, съобщи Караянчева. И добави, че в битката с корупцията ще има повече триумфи, в случай че има градивен звук сред институциите.

„ Трябва да се обединим, с цел да бъде ефикасна битката с корупцията ”, прикани Караянчев
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР