“Радостен съм за трансфера на Алекс в Лубе, но и

...
“Радостен съм за трансфера на Алекс в Лубе, но и
Коментари Харесай

Владо Николов: Радостен съм за трансфера на Алекс в Лубе, но и притеснен

“Радостен съм за прехвърлянето на Алекс в Лубе, само че и обезпокоен. Смятам, че верния отговор занапред ще го разберем… ”, съобщи Владо Николов в студиото на MAX Sport.

“Стечения на условия имаше, с цел да се стигне до този трансфер. Отборът на Лубе записа трета поредна купа на Италия. В Лубе взеха решение да подмладяват тима. До преди 10 дни - тематиката за преустановяване на учението на Алекс в Америка не бе на дневен ред! Сега сме в тази обстановка и в случай че всичко е наред, то на следващия ден ще бъде разгласен прехвърлянето на Алекс и от италианска страна. Това е предложение, което не може да бъде отказано ”, безапелационен бе бащата на Алекс Николов.
 Шампионът на Италия притегля гений №1 на българския волейбол Шампионът на Италия притегля гений №1 на българския волейбол
“В Италия за последните 10 години има два клуба, които постоянно са били измежду най-хубавите - това са Тренто и Лубе. Възможността Алекс да попадне в тим като Лубе е фантазия! ”, добави Владо Николов.
 Алекс Николов продължава кариерата си в Лубе Алекс Николов продължава кариерата си в Лубе
“В Лубе взеха решение да подмладят тима и безусловно, това което Алекс показва в дуелите за България във VNL е и доза шанс. Османи (б.р. Хуанторена) изиска да играе последните 2 години в Китай за повече пари. Лубе имаха концепцията за подмладяване на тима. Познавам се със спортния шеф на Чивитанова (б.р. Джузепе Кормио), койтно ме заведе преди години в Тренто, в този момент ще заведе Алекс в Лубе ”, добави някогашният капитан на националния тим на България.
 Османи Хуанторена освободи място за Алекс Николов в Лубе Османи Хуанторена освободи място за Алекс Николов в Лубе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР