Радослав Ковачев е 32-годишният мъж, починал, след като се е

...
Радослав Ковачев е 32-годишният мъж, починал, след като се е
Коментари Харесай

Самоубилият се край Асеновата крепост - младоженец

Радослав Ковачев е 32-годишният мъж, умрял, откакто се е самозапалил в лекия си автомобил тази заран по пътя над Асеновата цитадела край Асеновград. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая.

Рано тази заран, 46-годишен мъж от Пловдив, управлявал джип Kia видял спрян автомобил BMW на отбивката настрана по пътя сред селата Лясково и Яворово. Мъжът, който отивал на лов видял, че от паркирания в отбивката автомобил излиза пушек и спрял, с цел да помогне. От BMW-то излязъл човек, който се възпламенил сега на слизане от колата. По думите на ловджията имало мощен аромат на гориво. Свидетелят се опитал да загаси пламтящия човек с пожарогасителя на колата си, само че за жалост не съумял. Пристигналият на място екип на " Спешна помощ " единствено установил гибелта.

Съдейки по изявленията в обществената мрежа Фейсбук Радослав и брачната половинка му са се оженили напълно неотдавна - при започване на тази година. На 8 януари във Фейсбук профила на Ковачев са снимани с халките на ръцете с обръщение " Изгоряхме ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР