Радина Кърджилова обича да ходи пеша, държейки цигарата си в

...
Радина Кърджилова обича да ходи пеша, държейки цигарата си в
Коментари Харесай

Радина Кърджилова изуми всички с тази изповед

Радина Кърджилова обича да върви пешком, държейки цигарата си в ръка. Актрисата реши да пусне пост в Instagram, в който изясни по какъв начин се усеща и по какъв начин минава животът ѝ. Ето какво написа тя:

                             

" Ще ви опиша за себе си...малко...не доста. Няма да ви занимавам с проблеми, какво ми е в главата и по какъв начин минават дните ми. Това е скучно. 

Аз съм бърз човек на 36 години, не обичам да се закъснява, прослушвам приятелите си, обичам да приказвам по телефона, рядко имам време за себе си, пуша, опасявам се от време на време, потъвам, подвигам се, когато има пълнолуние не мога да дремя, имам вяра, доста обичам брат си, не обичам да ми е горещо, рева чест...ей по този начин без причина..., синът ми Христо рисува доста хубаво, а Йоан доста обича слонове, имам малко другари, само че са ми като семейство, обичам торти и сладкиши, баница, чорба...ставам рано, задрямвам късно (понякога), обичам да имам посетители, не обичам да съм сама...от дете съм по този начин. Много са...нещата. Дали се познавам...едва ли. Не желая нищо да ми принадлежи, с изключение на свободата.
                             

За театъра...спасява ме.

За фамилията...то е всичко. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР