Радев става политически инженер. След като социолозите регистрираха промяна в

...
Радев става политически инженер. След като социолозите регистрираха промяна в
Коментари Харесай

Радев става политически инженер

Радев става политически инженер. След като социолозите записаха смяна в политическия му облик и оповестиха, че президентът към този момент е любим на градската десница и всички протестъри, Радев смъкна картите и се разкри. Днес той вика на съвещания първо Слави Трифонов, по-късно щурмовака Христо Иванов, а най-после и Мая Манолова дружно с Отровното трио.

Новата завера е прикрита под благовидния претекст съвещания с извънпарламентарните партии. Те не престават и на следващия ден. От „ Дондуков ” 2 обаче не обясниха за какво президентът се среща първо с извънпарламентарните партии. Нито за какво измежду поканените за среща през днешния ден е и скандалната партия „ Възраждане ”, която бе измежду уредниците на летните митинги на жълтите павета и за която прокуратурата изиска изтриване и разформироване поради куп фрапантни нарушавания на закона. Делото потегли в края на ноември.

След като Отровното трио отхвърли на Мая Манолова по-широка коалиция с Христо Иванов и Слави Трифонов, в този момент Радев очевидно се е заел да инженерства за основаването на общ протестърски план за изборите.

Прави усещане, че измежду поканените през днешния ден не е партията на Цветан Цветанов, която през вчерашния ден се разцепи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР