Ръчните пръскачки са предназначени за третиране на различни градински насаждения

...
Ръчните пръскачки са предназначени за третиране на различни градински насаждения
Коментари Харесай

10-те най-популярни ръчни пръскачки за градината

Ръчните пръскачки са предопределени за отнасяне на разнообразни култивиран насаждения с течни препарати, които обезпечават на растенията отбрана от вредители и заболявания. Те са най-популярният тип градинска пръскачка с помощта на елементарното си устройство, наличната цена и удобството при покриване на по-малки площи.

Ръчните пръскачки имат леко тегло и се употребяват най-вече за поддръжка на растенията в двора, като мъчно се намират модели, които могат да обслужат повече от 40 дка повърхност. За по-големи градини нормално се употребява моторна/бензинова пръскачка.

В идващите редове сме обърнали внимание на 10-те най-популярни пръскачки в онлайн пространството, което обслужва българския пазар. Продуктите, които ви представяме са желани от потребителите най-много поради положителното съответствие цена/качество и опцията за по-универсална приложимост в градината.

10. Ръчна пръскачка Mesto Flori Compact 3230R, 3 л, 3 бара

Един от най-популярните артикули при ръчните пръскачки у нас е практичната Mesto Flori Compact 3230R. С размер на резервоара единствено от 3 л уредът е лек и комфортен – съвършен за работа в по-малки градини. Подходящ е също и за разпространяване на почистващи и дезинфекционни препарати, химически субстанции.

 10-те най-популярни ръчни пръскачки за градината

Струята излиза от куха месингова дюза, a ръкохватката е направена от качествена пластмаса. Предимствата на тази машина са свързани и с буталото, показващо налягането в съда (до 3 бара), надеждният защитен вентил, спирателният кран с филтър и вградената фуния за пълнене.

Технически параметри: Резервоар: Пластмаса Уплътнители: NBR Месингова дюза: 1.1 мм Маркуч: 1.3 м Дължина на пръчката: 40 см Обем: 3 л Температурен диапазон: 30° Налягане: 3 бара Тегло: 1.3 кг

9. Ръчна пръскачка с бутало Hecht 405, 5 л, 3 бара

Hecht е чешка марка – одобрен производител на градинска техника в Европа, която от години към този момент има импорт и в България. Продуктите на Hecht се търсят, с помощта на извънредно преференциалните цени и положителната успеваемост. Ръчната пръскачка с бутало Hecht 405 също се предлага на доста добра цена, като прави чудесна работа в градината, а и не заема доста място.

Тя разполага с контейнер от 5 л и оптимално налягане 3 бара, като има опция да се употребява и за стерилизация. Машината е оборудвана с бутален мотор, поддържа регулируема бликам и заключващ механизъм. Hecht 405 е доста лек и удобен за работа апарат.

Технически параметри: Резервоар: 5 л Максимално налягане: 3 бара Регулиране на струята Размер на опаковката: 160 х 185 х 420 мм Тегло: 1.3 кг

8. Раменна пръскачка Gardena 823-27, 5 л, 3 бара

Като една от най-висококачествените марки, обслужващи градината, няма по какъв начин да пропуснем и продуктите на Gardena – в частност Gardena 823-27. Тази раменна пръскачка има съдържимост 5 л, като е идеална за разпространяване на торове или пестициди в не доста огромни градини. Поддържа оптимално налягане от 3 бара и е оборудвана с защитен клапан, който бързо изпуска налягането при потребност.

 10-те най-популярни ръчни пръскачки за градината

Индикаторът за равнището демонстрира зареденото количество, а D-образната дръжка обезпечава удобна работа. Извитият продължен пулверизатор дава опция за напръскване и от долната страна на листата.

Технически параметри: Обем: 5 л Налягане: 3 бара Дължина на маркуча: 1.75 м Макс. позволена оперативна температура: 40°C Разпръскваща дюза: от пластмаса

7. Пръскачка Kwazar Orion Super, 6 л

Полската марка Kwazar също предлага преференциални решения за градината в категорията ръчни пръскачки. Моделът Orion Super с потенциал 6 л да вземем за пример е извънредно сполучлив и издирван артикул на марката. С тази градинска пръскачка могат да се ползват течни вещества, в това число торове и препарати за отбрана от вредители.

Уредът разполага с комфортен отвор за пълнене без разливане и транспарантна линия за следене равнището на течността в резервоара. Дължината на телескопичния кол може да се контролира от 0.6 до 1.2 м. Основата е нормализирана за отбрана от щета. Оборудвана е с кръг за задържане с крайници по време на помпането.

Технически параметри: Мощност: 0.35 MPa Резервоар за разпръскваното вещество: 6 л Обхват – водоравен: 0.6 – 2 м Тегло: 2.3 кг

6. Раменна пръскачка Herly 8 л, 2 функционалности

Търговската известност на марка Herly е безспорна – тя дава отговор на голям брой потребителски условия, свързани с набирането на качествени култивиран принадлежности за дома. Брандът разполага с над 2000 трайно наложени на пазара артикули, в това число и моделът Herly 8 л.

 10-те най-популярни ръчни пръскачки за градината

Тази машина е лесна за потребление, подобаваща за междинни по-големина градини, като се предлага и на извънредно налична цена. Тя е оборудвана с железен удължител и ефикасна ръчна помпа за налягане. Притежава и благонадежден защитен клапан.

Технически параметри: Обем: 8 л Функции на напръскване: 2 Материал: Пластмаса Удължител: метал

5. Раменна пръскачка Daewoo DAPS8B, 8 л

Южнокорейската марка Daewoo също е измежду най-популярните при градинската техника у нас през последните години. Добрите цени и удобството на продуктите доста спомагат за този факт. Брандът господства и при ръчните пръскачки, като един от най-търсените му продукти е точно ръчната пръскачка Daewoo DAPS8B.

Тя разполага с железен удължител 130 см, като поддържа налягане 20-30 бара. Капацитетът на резервоара е 8 л, което прави уреда извънредно удобен и комфортен за дребни градини – за разпространяване на торове и пестициди. Окомплектовката включва също месингова дюза и клапан.

Технически параметри: Налягане: 20-30 бара Капацитет на резервоара: 8 л Дължина на маркуча: 130 см Предназначение: торове и пестициди Удължител: железен

4. Ръчна пръскачка Geko SX-8 G73232, 8 л, 3 бара

Ръчната пръскачка Geko SX-8 G73232 също е артикул, покриващ чудесно критерия за положително съотношения цена/качество. Уредът има съдържимост 8 л и оптимално генерирано налягане 3 бара. Тази пръскачка е направена от висококачествена пластмаса, устойчива при контакт с нападателни химикали (киселини, основи). Работната течност се излива през горния фуниеобразен отвор. Машината разполага с регулируема дюза, PVC маркуч и здрав защитен клапан.

 10-те най-популярни ръчни пръскачки за градината

Самият бранд Geko се внася от Полша, като към този момент е много одобрен и на нашия пазар. Освен практични решения за градината Geko предлага и голям брой машини и принадлежности за обслужване на автомобила, за ремонта у дома, за строителството.

Технически параметри: Капацитет: 8 л Генерирано налягане: 2.0 – 3.0 бара Удобна каишка за носене на рамо Заключващ се спусък Материал на резервоара: висококачествена пластмаса

3. Пръскачка Matabi Super Green 12, 12 л

Matabi е бранд, който е изцяло профилиран в производството на култивиран пръскачки, а моделът Super Green 12 несъмнено е от най-търсените. Уредът е създаден от първокачествен материал, резистентен на химикали и натоварване. Пръскачката е комфортна за потребление както с дясна, по този начин и с лява ръка. Лесна е за потребление и поддръжка – без принадлежности.

Предназначена е за използване на фитосанитарни артикули в селското стопанство и градината. Доставката включва комплект дюзи и регулатор за налягане, гарантиращи дейно отнасяне на насажденията. Уредът поддържа сдържан разход на материали, което защищава близките насаждения и околната среда като цяло.

Технически параметри: Работен размер: 12 л Налягане за хербициди: 1-2 бара Налягане за инсектициди: 1.5 – 3 бара Средна продуктивност: 0.5 л/мин. Дължина на пръта: 0.95 м – фибро стъкло Дължина на маркуча: 1.3 м Регулатор на налягането 1.5-3.0 бара Тегло почти: 3.8 кг

2. Гръбна пръскачка DiMartino Miura 16, 15.5 л

DiMartino е италианска марка, обслужваща градината, която подсигурява качество и съвършени резултати. Доброто осъществяване и здравината дават опцията и на модела DiMartino Miura 16 да се радва на такава известност. Уредът обезпечава размер от 15.5 л, а работното налягане варира в диапазон 2-5 бара, което се доближава с най-малък брой напомпвания. Корпусът е направен от първокласен материал, устойчив на разяждане.

 10-те най-популярни ръчни пръскачки за градината

Буталото е от устойчива на изхабяване пластмаса. Самият контейнер разполага с удължени резби при винтовите стяги и уплътнения, с цел да се избегнат възможни течове. Машината е практична и здрава – подобаваща както за фенове, по този начин и за експерти. Тя устоя на интензивна работа – с нея можете да третирате площи с размер от 500 до 1500 м².

Технически параметри: Ширина на бликам: 65° Височина на бликам: 450 см Дължина на бликам: 900 см Дебит: 620 см³/мин. Работно налягане: 2-5 бара Максимален работен размер: 15.5 л Среден работен размер: 14.75 л

1. Ръчна пръскачка TopGarden 380314, 16 л

Благодарение на наличните цени и практичността, уредите и инструментите на TopGarden са необятно употребявани от българския консуматор. Ръчната пръскачка TopGarden 380314 също е желан вид от градинарите.

С потенциала си от 16 л, този модел към този момент е подобаващ за много огромни площи с повече насаждения. Удължението на пръскачката е направено от метал, а струята може да се контролира компактно до фина мъгла. Машината е предопределена за използване на пестицидни артикули в селското стопанство и домашните градини.

Технически параметри: Обем: 16 л Удължение: от метал Предназначение: овошки, зеленчуци Вид на употребяваната течност: водни разтвори за пестициди

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР