Работя по футболни проекти в съседни страниБившият национал на България

...
Работя по футболни проекти в съседни страниБившият национал на България
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Нямам финансови проблеми

Работя по футболни планове в прилежащи страни

Бившият национал на България и футболист на Славия, Цървена звезда (Белград), Дуисбург (Германия) и четири съветски клуба Благой Георгиев излезе с публично изказване до във връзка последната поредност от изявления, касаещи персоналния му живот.

Георгиев, който сега работи по нов план, обвързван с футбола, пожела да внесе изясненост по всички въпроси, накърняващи имиджа му. В много „ жълти медии “ се тиражира, че има финансови проблеми и даже е банкрутирал, което няма нищо общо с истината.

Полузащитникът с 50 мача и 5 гола за България, недоумява и за какво персоналният му живот провокира толкоз засилен интерес.

"На всички, които настояват, че съм банкрутирал, желая да кажа: "Не знаех, че имам толкоз "счетоводители ", които ми наглеждат сметките. Явно обаче гледат други банкови сметки, а не моите, тъй като тотално бъркат. Нямам финансови проблеми и който твърди противоположното, може да ми се обади. Уточнявам, че отрицателните изявления по мой адрес не ми въздействат, само че шокират мои сътрудници в разнообразни инициативи, защото не са осведомени с детайлите ".

Той добави, че е спечелил едно дело за клюка в съда, а напълно скоро чака да излезе в негова изгода още едно сходно решение, още веднъж против "жълт " вестник.

"Една "медия ", за която лъжата е над всичко, към този момент е наказана. Съвсем скоро още една такава ще разбере какъв брой коства непрекъснатото и неоснователно оклеветяване на името ми. Знам, че това няма да са последните изявления по мой адрес от този жанр и с подчертана отрицателна багра. Но ненапълно е и добре, тъй като след това с помощта на българския съд, подобен вид изявления ми носят непредвидени финансови приходи ".

В професионалната си кариера, която продължи 19 години, Благой Георгиев има близо 490 мача в професионалния футбол и 73 гола. От тези срещи 182 са в България – само с екипа на Славия, а останалите по европейските терени.

"Всеки, който се интересува от футбол, е осведомен с кариерата ми и знае в кои шампионати и в кои тимове съм играл. Финансовите параметри в тези шампионати също не са загадка в необятни граници. В живота си съм потвърдил, че не съм комерсиален и няма и да бъда. Напротив, дарявал съм за благородни дела, и не преставам да го върша. И в никакъв случай не съм избирал хората в обкръжението си съгласно техните финансови благоприятни условия. Крайно неуместно и грозно е да се вършат внушения за фамилията на приятелката ми. Още повече, че тези изявления нямат нищо общо с истината.

"А дали ще предлагам брак, дали съм благоприятен, дали към този момент съм се оженил, това касае единствено мен и индивида до мен. Моля всички доброжелатели да спрат да се ровят в моя живот и да се постараят да създадат нещо свястно със своя. Има толкоз положителни дела, които чакат помощ. Включете силата си там. На елементарните консуматори на обществените мрежи, които ми лепят своите присъди, желая да напомня, че всеки има право на мнение, само че най-после единствено Господ ни съди всички ".

Благой Георгиев изясни, че сега е в развой на подготовка на нови планове и напълно скоро ще разгласи с какво се занимава.

"Целият ми живот е обвързван с футбола и по този начин ще бъде несъмнено постоянно. И сега се занимавам с действия, свързани с футбола. Няма да влизам в елементи, само че който върви на мачове в Сърбия и Гърция, може да ме види на някои игрища или подготвителни терени в тези страни ", съобщи най-после Георгиев, който постави завършек на кариерата си през 2017-а година като състезател на съветския ФК Оренбург.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР