Работодателите, които искат да имат продуктивна и ангажирана работна сила,

...
Работодателите, които искат да имат продуктивна и ангажирана работна сила,
Коментари Харесай

Добрите мениджъри – тайната съставка за щастливи и продуктивни служители

Работодателите, които желаят да имат продуктивна и ангажирана работна мощ, би трябвало да се концентрират повече върху образованието, развиването и поддръжката на чиновниците си на управителни позиции, показва в собствен разбор CNN и изяснява за какво:

„ Това е по този начин, тъй като мениджърите са тайната рецепта за триумф! “.

Проучванията Gallup Quarterly Workforce Indicator, представени от малкия екран, демонстрират стабилно, че мениджърите са в основата на ангажираността, задържането и продуктивността на чиновниците, както и на доверието им в управлението.

Оказва се, че ефикасното образование на мениджърите не е нещо всекидневно в доста организации. " Бих споделила, че 99% от работодателите не обезпечават дейно образование за управителните си фрагменти от другите равнища - и тук не пресилвам ", споделя Ашли Хърд, някогашен началник на отдел " Човешки запаси " и основател на компанията @ManagerMethod. " Макар че някои от тях дават такова, рядко то е дейно във връзка с нужните насоки, които да оказват помощ на мениджърите да схванат по какъв начин да реализират бизнес задачите си, като в същото време поддържат чиновниците си по точния метод ".

Едно от главните неща, които мениджърите би трябвало да знаят, е по какъв начин да поддържат връзка добре със своите екипи. Според Gallup методът, по който мениджърите беседват със чиновниците (както и това какъв брой постоянно го правят) способства доста за построяването на доверие и ангажираност на чиновниците.

Мениджърите, които към този момент се усещат претрупани от отговорностите си, може да не се зарадват да чуят това, само че едно от изследванията на Gallup - включващо отговори от над 67 000 чиновници в американски компании, открива, че най-ефективният метод да накарате хората си да се усещат свързани с организацията е „ да организирате логичен диалог всяка седмица с всеки директен зависещ “, показва CNN и прибавя, че целесъобразното време, което би трябвало да се отдели за всеки диалог, е от 15 до 30 минути.

" Открихме, че единствено този табиет развива високоефективните взаимоотношения повече от всяка друга обособена лидерска активност ", означават откривателите.

Ангажираността спада

Проучванията на Gallup откриват, че съотношението сред ангажираните и интензивно неангажираните служащи в Съединени американски щати към днешна дата е 1,8 към 1, което е спад по отношение на рекордно високата стойност от 2,7 към 1 през 2019 година А построяването на тактика, която кара чиновниците да се усещат свързани, е изключително значимо в хибридната работна среда. Направена вярно, сама по себе си тя също може да увеличи ангажираността им.

В друго изследване Gallup открива, че възприятието за независимост да показват мнение по тематики като последствията от огромни промени на работното им място е един от основните способи за създаване на доверие в водачите.

" Когато чиновниците са изрично съгласни, че са имали опция да дават почтена противоположна връзка за организационните промени, вероятността те да имат доверие в своите водачи, че сполучливо ще се оправят с зараждащите провокации, е 7,4 пъти по-голяма ", означават от Gallup, представени от CNN.

Какво може да направи една компания

Но какво може да направи една компания, с цел да усъвършенства работата на своите мениджъри. Отговор още веднъж дава HR специалистът Ашли Хърд:

Проучете мениджърите: Разберете какво образование получават, какво образование биха желали да получат и какви са позитивните им черти в ръководството на поверените им екипи.

Проучете чиновниците си: Открийте каква поддръжка получават те от своите ръководители и какво биха желали да получават в допълнение в това отношение.

Назначете човек, който да води образованията: Назначете вътрешен отговорник по въпросите на образованието и развиването на фрагменти, който да събира информация за най-хубавите практики в сферата. След това възложете на този човек да организира вътрешни образования - за мениджърите, от една страна, и за чиновници по отношение на това по какъв начин да работят с директните си ръководители, от друга.

Определете базови условия за връзка със чиновниците: Едно от тях може да бъде ръководителите постоянно да се срещат с директните си подчинени и да нямат право да анулират тези срещи с изключение на в в действителност незабавни случаи или когато са в отпуск.

Накарайте мениджърите да споделят авансово със чиновниците дневния ред на срещите си: По този метод както мениджърът, по този начин и служителят може да прибавят точки, в случай че считат, че е належащо.

„ Не на последно място, насърчавайте мениджърите да слушат. Напомняйте им да задават въпроси на чиновниците, а освен да приказват ", споделя Хърд в умозаключение пред CNN.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР