Работният ден на депутатите в Камарата на общините е бил

...
Работният ден на депутатите в Камарата на общините е бил
Коментари Харесай

Депутатите напускат часовника си по-рано, тъй като продължителността на работния ден на Камарата на общините достига рекордно ниско ниво

Работният ден на депутатите в Камарата на общините е бил приблизително по-кратък през тази парламентарна сесия, в сравнение с през която и да било друга през последния четвърт век, съгласно разбор на Financial Times.

Министър-председателят Риши Сунак е упрекнат, че ръководи „ зомби парламент “, като опозиционните партии настояват, че релативно късият междинен парламентарен ден демонстрира, че една администрация е „ изчерпана “.

Средната дълготрайност на деня на съвещание на Камарата на общините в настоящата парламентарна сесия, която стартира през ноември, е била 7 часа и 9 минути, което е рекордно ниско равнище от идването на власт на Новите лейбъристи през 1997 година, откри FT.

„ От ден дневно се случва доста малко “, призна един закостенял министър. Вътрешен човек от Лейбъристката партия твърди, че някои съществени места за спор в залата са били отдадени на „ нишови “ въпроси, с цел да се запълни времето.

Във вторник предходната седмица Камарата на общините прекъсна работа в 15:53...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР