Работниците от затворения от Агенция Митници заявод Винпром Карнобат блокираха

...
Работниците от затворения от Агенция Митници заявод Винпром Карнобат блокираха
Коментари Харесай

Работници от Винпром Карнобат блокираха ЖП линията Бургас-София

Работниците от затворения от Агенция „ Митници ” заявод „ Винпром Карнобат ” блокираха ЖП линията Бургас-София тази заран в символ на митинг против прекъсването на работата на заводите на подсъдимия за данъчни закононарушения и пране на пари предприемач Миню Стайков, заяви Нова телевизия.

Автобус бе блокирал жп линията София – Бургас при гара Церковски, като придвижването бе възобновено преди обяд. Автобусът се намираше на жп линията, подложен от протестиращи чиновници на „ Винпром Карнобат “.

От БДЖ са основали организация за транспортиране на пасажерите с рейсове, само че тя бе анулирана, откакто придвижването бе възобновено.

В петък заран бяха запечатани три данъчни склада – спиртоварната, фабриката за виновност и бутилиращото произвеждане във Венец.

Според управлението на „ Винпром Карнобат ” не им била показана писмена заповед за акцията. От управлението настояват, че тя на процедура оставяла близо 3000 души без работа.

На територията на компанията има митничари и жандармеристи още от 6 септември, когато при спецакция беше задържан притежателят Миню Стайков. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР