Работници на пътностроителната фира ГромаХолд протестираха с плакати и рев

...
Работници на пътностроителната фира ГромаХолд протестираха с плакати и рев
Коментари Харесай

Пътни строители протестираха и край Благоевград

Работници на пътностроителната фира " ГромаХолд " стачкуваха с плакати и плач на клаксони в края на автомагистрала " Струма " край Благоевград.
 БГНЕС
Протестът бе кротичък, пътните строители желаеха сигурност, с цел да работят, нямаше блокади. „ Как да се строи без пари, получаваме си заплатите за в този момент, само че пари би трябвало да има, по какъв начин да се построи нещо до 2025 или 2030 година, като не е стартирано “, оплакаваха се служащите.
 БГНЕС
„ А не се ли работи-какво става, няма пари и загиваме, това е истината с две думи . Съгласни сме като приключим един обект, да ревизират какво сме свършили и по-късно да ни платят. Няма ли пари-загиваме “, сподели Александър Мутафчиев.

Пътните строители се събраха още в 9.30 часа на моста в края на автомагистралата. Там им бяха раздадени плакати с текст: „ Една година нищо “, „ Ние не сме крадци “, „ Не сме политически заложници “, „ Не сме крадци “, „ Една година обещания “ и „ Държава без пътища няма “.
 БГНЕС
След това, охранявани от полицията протестиращите се подредиха отвън мантинелите на кръговото кръстовище, по което в 11:00 часа на няколко пътни минаха самосвали на компанията с писък на клаксоните.
 БГНЕС
За тях служителите на реда бяха отредили вътрешната лента, по този начин протестиращите камиони не пречеха на трафика сред Автомагистрала „ Струма “ и Главен път  Е-79. Напрежение сред протестиращи и полиция нямаше.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР