Работник в детска градина е изброил някои от най-вбесяващите неща,

...
Работник в детска градина е изброил някои от най-вбесяващите неща,
Коментари Харесай

Служителка в детската градина избухва родители, че изпращат деца, облечени в вбесяващи дрехи

Работник в детска градина е изброил някои от най-вбесяващите неща, които децата носят за един ден в детската градина - и това има доста смисъл.

Всеки родител знае какъв брой мъчно може да бъде изкарването на децата заран в точния момент. Но един член на личния състав в детската градина помоли хората да помислят какво носи детето им, преди да ги оставят в детската градина.

„ От всички служащи в детската градина на всички места “, споделя служащият във видеоклип. „ Ние ненавиждаме набиранията. Те се увисват и е ку*** за промяна, когато имате пелени от 15 деца. Трябва да свалите панталоните и обувките на детето, с цел да обуете нови. “

Това никога не беше единственото й недоволство. Също по този начин в изявлението, оповестено в Mumsnet, тя прибавя: „ Някои родители даже имат дързостта да поставят чорапи, чорапогащи и гащи на едно дете.

" И не ме карайте да стартирам с гащеризон за приучаване на деца към тоалетна, които не могат да ги смъкват сами, за какво го вършат? Днес едно дете, което употребява тоа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР