Работник почина, след като беше премазан от мотокар, когато две

...
Работник почина, след като беше премазан от мотокар, когато две
Коментари Харесай

Работник почина, след като беше премазан от падащи плочи, тъй като отговорникът на фирмата беше глобен с 18 000 британски лири

Работник умря, откакто беше премазан от мотокар, когато две гранитни плочи паднаха върху него, до момента в който управляваше мостов кран.

Robert Czachracz разопакова и реалокира плочите върху стелажи за предпазване в Graniteland Limited в Halesowen, West Midlands, когато нещастието се случи на 30 ноември 2020 година Той управляваше крана, когато плочите, тежащи 250 kg всяка, паднаха. 46-годишният мъж от Полша умря на място макар обезверените опити на инцидентни минувачи от околните предприятия и медици да го спасят.

Разследване на Изпълнителната работа за здраве и сигурност откри, че Graniteland Limited и нейният шеф Шу Лай Ли не са съумели внедряване на образование на личния състав или създаване на безвредни системи за работа при разтоварване, товарене и обработка на бетонни плочи. HSE съобщи, че няма доказателства, че чиновниците са минали образование за безвредна работа с машини, в това число мостовия кран.

Разследването откри, че мостовият кран и мотокарът не са б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР