Работата върху себе си е важен елемент от живота на

...
Работата върху себе си е важен елемент от живота на
Коментари Харесай

Тези четири зодии трябва да се научат да се отпускат. Те се отнасят към себе си твърде строго

Работата върху себе си е значим детайл от живота на всеки от нас, само че когато има негативно влияние върху нашето самочувствие и богатство, е време да създадем някои промени. Има зодии, които, въпреки и удивителни, се любуват на самосаботажа.

Ето лист от четири зодии, които би трябвало да се научат да се пускат от време на време.

Дева

Не инцидентно Девата е първата от тези зодии. Тя може да бъде сурова и неоправдателна към другите, само че ползва същия принцип към себе си.

Девата има проблеми със себеприемането, рядко е удовлетворена от триумфите си и не може да оцени коя е.

Отнема доста време, преди тя да разбере, че в действителност е добра в нещо. Безразсъдството и прекомерната независимост несъмнено не са черти на този знак.

За Девите постоянно се споделя, че са прибързано зрели, още в ранна възраст те изхвърлят остатъците от младежкото си самообладание в интерес на непрекъснатата работа върху себе си.

Девите се стремят към цялостно съвършенство във всичко, в случай че нещо не е направено на 110%, те не си разрешават да бъдат задоволени.

Везни

Везната не вреди на никого… с изключение на на себе си. Този знак постоянно предизвиква дистрес на себе си, като се рови в горест и отрицателни мисли за себе си.

Това припомня на самосъжаление, само че Везните просто имат дни, когато изваждат най-мръсното си пране и мислят за него толкоз интензивно, че потъват в прочувствена дупка.

Везните непрекъснато се стремят към баланс, като постоянно осъзнават, че с цел да го реализиран, би трябвало да преодолеят всички недостатъци.

Е, не. Везните би трябвало да стартират да построяват личната си естетика, като реализират идеалния баланс сред осъзнаването на грешките си и работата върху тях и любовта към себе си и цялостното приемане на своята персона.

Рак

Този знак има мощна персона, само че рядко е в действителност удовлетворен от себе си. Той би трябвало да реализира съвършенство, с цел да разбере, че не е неприятно.

Дори в най-хубавата за него обстановка той може да открие тъмната страна. Раците рядко почиват на лаврите си, тъй като не си разрешават да се любуват на триумфа прекомерно дълго.

Един негативен коментар е задоволителен, с цел да ги върне бързо към работа и непрекъснато самоусъвършенстване.

Хората зодия Рак обичат да основават най-лошите сюжети и непрекъснато да усещат близостта на евентуална заплаха.

Ето за какво те в никакъв случай не могат да се провиснал. Понякога просто би трябвало да повярвате в себе си и да си позволите да си починете след тежка работа.

Успехите няма да се случат сами, само че и няма да изчезнат в къс миг на отмора.

Риби

Рибите нямат никакви терзания да съдят себе си. Те могат да се разплачат и да се почувстват изцяло депресирани.

Мислят доста и се упрекват за всичко неприятно, което се случва в живота им. Рибите също обичат да се слагат в непрекъснатата роля на жертва.

Това не е резултат от тяхната суетност или потребност от внимание, а от неналичието на религия в личните им качества. В последна сметка те би трябвало да схванат, че не всичко е тяхна виновност и те не са толкоз неприятни.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР