Работата от вкъщи във времена на пандемия, а и зимни

...
Работата от вкъщи във времена на пандемия, а и зимни
Коментари Харесай

Тренировката, с която стотици свалят килограми

Работата от у дома във времена на пандемия, а и зимни условия на открито – това си е предизвикателство за толкоз доста от нас. Може да бъдете принудени да останете вкъщи за дълъг интервал от време и да минимилизирате несъзнателно двигателните извършения. Но несъмнено имате бягаща пътека, която в последно време е окачалка? Или разполагате с достъп до фитнес зала, за който сте не запомнили.

Нека се раздвижим с дейно и малко занятие на бягащата пътека. Тренировката 12-3-30 е основана от инфлуенсъра Лорън Гиралдо, която твърди, че я е употребява за намаляване и поддържане на форма през годините. А поради известността на Гиралдо към този момент стотици нейни почитатели употребяват този способ и са съгласни с успеваемостта му.

Какво съставлява тренировката 12-3-30?

Тренировката 12-3-30 не може да бъде по-проста: Гиралдо просто настройва бягащата си пътека на надолнище от 12% и скорост от 3 благи в час и върви общо 30 минути. Това е – в действителност!

Какви са изгодите за здравето?

Експертите споделят, че тренировката 12-3-30 има доста от същите изгоди за здравето като другите форми на кардио, изключително наклоненото вървене. То може да ви помогне да изгаряте мазнини, да укрепвате сърцето си и да изграждате мускули – всичко това е значимо за поддържането на вашата физическа форма.

В взаимозависимост от равнището на моментната тренираност, наклонът, скоростта или времетраенето на тренировката 12-3-30 може да са сложни  за някого. Повечето хора не могат елементарно да преминат от изцяло затънал метод на живот до вървене с 12% надолнище за половин час. Затова започнете с това, което е по опциите ви – даже ходенето по равна повърхнина в продължение на 10 минути може да бъде отлично за вашето здраве. Напредвайте последователно във връзка с наклона, скоростта и продължителността, с цел да променяте вашата подготовка.

А когато времето стане топло, можете да се преместите да вършиме тази подготовка навън в парка или планината. Само намерете подобаващ надолнище. Дотогава ще сте привикнали със скоростта, а времето – то елементарно се управлява.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР