Работата, айлякът, красотата на града и един караоке бар. Тези

...
Работата, айлякът, красотата на града и един караоке бар. Тези
Коментари Харесай

Известен британски режисьор снима трилър под тепетата

Работата, айлякът, хубостта на града и един караоке бар. Тези неща накараха режисьорът и продуцент Стивън Луис Симпсън да се откри в Пловдив. Той към този момент стяга нов кино план, който ще бъде осъществен тук. Става въпрос за интернационален трилър, който той ще продуцира идната година. Филмът ще бъде сниман под тепетата и в Родопите.

Но да се върнем на началото. През 2016 година Стивън Луис Симпсън, по време на пътуването си през Пловдив, попаднал напълно инцидентно на бар Айвън Караоке. В последна сметка той прекарал и трите вечери от престоя си в караокето. На идната година се озовал в София и, решавайки накъде да поеме, си спомнил за любовта му към Айвън Караоке, скочил на влака и поел към Пловдив. Оттогава той живее тук.

Стивън разширил филмовата дистрибуция на бизнеса си в Пловдив. Пускането на кино лентата му „ Нито вълк, нито куче “ на огромен екран е по средата на най-дългия рилийз, на който и да е филм по американските кина, продължаващ близо десетилетие, и всичко това е реализирано посредством работа от и в Пловдив. Великобританският, канадският и сполучливият български рилийз също са осъществени от Пловдив.

„ Откакто се реалокирах в Пловдив, повече от двадесет пловдивчани са работили по акцията. Много от тях са прелестни хора, с които съумях да основа трайни другарства “, споделя Стивън пред подтепето.

Той се е влюбил дотам в Пловдив, че сега написа интернационален трилър, който самичък ще продуцира тук идната година. Филмът ще бъде сниман освен тук в Пловдив, само че и в заобикалящите го планини. В момента Стивън търси хора, които се интересуват от работа във филмовия бизнес, както и евентуални артисти и дубльори.

„ Искам да остана в Пловдив. Планирам да направя всичко допустимо да подобря филмовия бранш и помощта в развиването на локални гении ще бъде огромна част от това. Градът и природата са превъзходни. От тях черпя ентусиазъм за снимането на бъдещата си продукция “, разкрива той.

Връзката сред Айвън, Кралят на караокето, и режисьора разцъфва в красиво другарство. Симпсън и един от неговите другари се трансформират в едни от най-редовните клиенти в бара. Гордо на входа на заведението стои афиш на последния филм на Стивън – „ Нито вълк, нито куче. “ Нещо повече, Айвън слага специфична табела, обвързвана с разпоредбите на караокето, наречена „ Правилото на Стивън ”.

„ Бил съм в доста караоке питейни заведения по света и мога да кажа, че Айвън е съумял да сътвори една несравнима атмосфера. Чуваш се добре, когато пееш,Айвън пуска най-хубавите версии на песните и дава на артистите еднообразно време и внимание. Наистина е направил значимите неща, както би трябвало. “

Стивън споделя още: „ Когато дойдох в Пловдив бях тотално отпаднал. В годината до този миг работех през всяка една съзнателна секунда. Имайки място, където да разпусна всяка седмица се трансформира в едно от най-важните неща, които ми помогнаха да си върна живота от работата. Естествено, за това също доста оказа помощ и пловдивската айляшка настройка “, разкрива режисьорът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР