Работа, посветена на бизнеса, особено малкия, обеща новият служебен премиер

...
Работа, посветена на бизнеса, особено малкия, обеща новият служебен премиер
Коментари Харесай

Новият премиер: Почтеност. Ще работим за бизнеса

Работа, отдадена на бизнеса, изключително дребния, даде обещание новият длъжностен министър председател Стефан Янев.

Световната пандемия провокира икономическа и здравна рецесия. Само с общи старания могат да бъдат реализирани действителни резултати. В тази връзка ще работя да подадем ръка и да възстановим разговора с българския бизнес, изключително с дребния бизнес, сподели ген. Янев.

Ще работим дружно за жителите, ще работим в интерес на жителите, съобщи той. И акцентира: Не давам празни обещания!

Ще упорствам министрите да работят при цялостна бистрота и отчетност, сподели още новият министър председател. За него най-съществен акцент в работата на служебното държавно управление е отстояването на върховенството на закона. Затова и мотото на нашия екип е: Почтеност, бистрота и професионализъм, сподели ген. Янев.

Залагам целия си престиж за това, че ще работя честно при спазването на върховенството на закона и в полза на обществото, сподели в първата си тирада новият длъжностен министър председател, минута, откакто той и екипът му бяха показани в Гербова зала на „ Дондуков ” 2 от президента Румен Радев.

 „ Благодаря за доверието. Да бъда длъжностен министър-председател е висока чест, само че и голяма отговорност. Аз съм човек, който не дава напразни обещания, само че залагам целия си престиж, виталния си опит, градени с години за това, че ще работя честно при спазването на върховенството на закона и в полза на обществото. Това ще чакам и от служебните министри “, съобщи Янев.

Той съобщи, че ще работят дружно и в интерес на жителите. „ Наш главен приоритет е организирането на свободни, почтени и демократични избори при прецизно съблюдаване на законовите разпореждания. Очаквам всички институции да работят синхронизирано. Кратък е интервалът за работа на служебното държавно управление. Не мога да се наемам, че ще успеем да решим трупаните през годините проблеми “, сподели още служебният министър председател.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР