Р епортерът на NOVA Анна-Мария Конова е новата носителка на

...
Р епортерът на NOVA Анна-Мария Конова е новата носителка на
Коментари Харесай

Журналистът на NOVA Анна-Мария Конова е новата „Мис ТВ чар“

Р епортерът на NOVA Анна-Мария Конова е новата носителка на наградата „ Мис ТВ сексапил “. Тя получи специфичното отличие по време на годишната гала в състезанието на Дарик радио – „ Мъж на годината “, която се организира през вчерашния ден.

„ Mис ТВ сексапил “ е премия, която се връчва на одобрени лица в публицистиката, по тази причина съм признателна, че тази година журито избра мен. Щастлива съм, че по пътя си срещам хора, които имат вяра в мен и моите качества, тъй че благодаря и на екипа, който стои зад мен. Вярвам, че с NOVA ни предстоят още доста бъдещи триумфи “, разяснява оценката си журналистът на NOVA.

Наградата „ Мъж на годината “ за 2020 година получиха Стефан Иванов и синът му Максим, които през миналата година прекосиха Атлантическия океан за 105 дни със лодка, която са изработили сами.

Анна-Мария Конова се причислява към Новините на NOVA напролет на тази година. Кариерата ѝ стартира от първото ходило – като стажант на bTV, а по-късно е кореспондент в предаването „ Тази сутрин” и новините на bTV. Тя е приключила съветска гимназия в София. Продължава образованието си в Университета за национално и международно стопанство в компетентност „ Международни връзки “, а по-късно придобива и магистърска степен по „ Международни стопански отношения” със специализация „ Международни финанси”.

Две следващи години Анна-Мария Конова получава годишна премия публицистика за развиване (2019 и 2020г.) за отразяването на бежанската рецесия в Босна и Херцеговина в пограничната зона с Хърватия. Отличие взима и за репортажите си от Африка, които описват за производителите на какао, в никакъв случай неопитвали шоколад. Тя е създател на редица материали на обществени и здравни тематики. Като кореспондент е отразявала и бежанските проблеми в едни от най-горещите точки и лагери на о. Лесбос и в Малта.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара За да потвърди, че жена не може да го командва, бай Пешо – слушайки навигатора, зави напук наляво, вместо надясно, и в този момент го вадят… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте по какъв начин доктор от болничното заведение предложи на обичаната си в операционната залаДжо Байдън и Владимир Путин ще се срещнат в ЖеневаСлужебният здравен министър прикани за инспекция на Агенцията по вписваниятаЗрителите ще могат да проследят още веднъж първия сезон на хитовата поредност от 12 юли в 20:00 ч. по NOVAМлади, красиви, надарени и неведнъж съвсем толкоз известни, колкото своите другари, футболните съпруги и приятелки са същинско украшение в спортния святНа бетонния дирек, стърчащ по средата на улицата, има закачено електрическо таблоНедостигът на чипове може да докара до свръхкомпенсиране„ Бързи и гневни 9 “ ще има прожекция на плажа в КанЗеленчуците и плодовете работят благотворно освен на тялото, само че и на душатаДокато служебното държавно управление ръководи добавката към пенсиите ще бъде изплащанаКаква е историята на едно от най-известните деца в ХоливудОсновната цел на публикуването на този лист е да отбрани държавните предприятия и дружестваКато доктор съм умерзен от метода на някои ръководители в здравеопазванетоПротестиращи направиха палатков лагер пред сградатаПредполага се, че майка му е била убитаКакво ще бъде времето в идващите няколко дниОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР