Queen“ е една от най-популярните групи на всички времена и

...
Queen“ е една от най-популярните групи на всички времена и
Коментари Харесай

Драматичната история зад един от най-големите хитове на „Queen“

„ Queen “ е една от най-популярните групи на всички времена и техните песни към момента се слушат по целия свят през днешния ден. По време на своето битие те направиха доста безконечни шлагери, един от които се откроява - " The Show Must Go On " от албума „ Innuendo “ от 1991 година


Въпреки че мнозина считат, че е написана от Фреди Меркюри и че е негова прощална ария, истината е малко по-различна. Песента е написана от китариста Брайън Мей, въодушевен от битката на Фреди с заболяването.

По това време Меркюри към този момент страда от СПИН, макар че не е публично известено, като той едвам се движи. Брайън Мей се тормозил, че Фреди физически няма да може да изпее толкоз сложни елементи, по тази причина записа демо версия.

Въпреки това, когато песента трябвало да бъде записана, Меркюри влезнал в студиото, пил малко водка, станал и споделил: " Ще я изпея, скъпи. "

Той го направил от първия опит и изпя цялата ария без неточност.

„ Той стартира и я разруши, заби тотално вокала “, споделя Мей по-късно в изявление.

Тъй като заболяването на Фреди се утежнява, той става прекомерно слаб, с цел да запише музикален видеоклип, тъй че вземат решение да не вършат нов материал за песента, а да създадат колаж от видеоклипове на „ Queen “, записани сред 1981 и 1991 година /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР