PwC принуждава някои младши консултанти в Обединеното кралство да прекарат

...
PwC принуждава някои младши консултанти в Обединеното кралство да прекарат
Коментари Харесай

PwC отлага промоциите в програмите за висшисти, тъй като търсенето на клиентите се забавя

PwC принуждава някои младши консултанти в Обединеното кралство да прекарат спомагателни шест месеца в програмата си за висшисти, защото няма задоволително работа, с цел да ги увеличи.

Фирмата от Голямата четворка сподели на съвсем 100 дипломирани чиновници предходната седмица, че няма да дават отговор на изискванията за покачване през юли в сходство с естествената процедура и вместо това ще останат в схемата за висшисти до януари 2025 година, споделиха вътрешни лица на компанията пред Financial пъти.

На личния състав беше казано, че решението е взето заради понижаване на бизнес търсенето, предизвикателни пазарни условия и напън върху броя на чиновниците, пред който е изправена компанията.

Ходът визира приема на висшисти, които се причислиха към консултантската активност на PwC бизнес през есента на 2022 година То обаче се отнася единствено за тези, които са почнали схемата през октомври и ноември 2022 година, като тези, които са се включили през септември същата година, дават отговор на изискванията за пови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР