Путин е впрегнал цялата кремълската пропагандна машина да произвежда фейкове,

...
Путин е впрегнал цялата кремълската пропагандна машина да произвежда фейкове,
Коментари Харесай

Олексий Резников: Русия се готви с лъжи и манипулации да спечели кървавата война с Украйна

Путин е впрегнал цялата кремълската пропагандна машина да създава фейкове, свързани с наглата експанзия на Русия в Украйна, почнала по експлицитната заповед на съветския президент. В огромната акция за фабрикуването на неистини и операция са въвлечени освен съветските медии на властта, само че и неговите най-приближени хора, които се подготвени на всичко, с цел да сеят ужас освен измежду международните политически елити, боязън и суматоха измежду жителите на европейските страни.

Очевидно проектите на съветския деспот за бърза и решителна окупация на Украйна са се провалили. Затова в този момент той е решен да завоюва тази кървава война не с оръжие, а със силата на всеобща дезинформация и операции, с мръсни психически офанзиви да пречупи стремежа на украинската войска и твърдостта на украинския политически хайлайф, които изрично обявиха, че ще брани страната и народа си до последната капка кръв, да смачкат решителността на украинския народ, подготвен до дъно да пази своята независимост и самостоятелност.

Свидетелство за тази безочливост на деспот в Кремъл и неговото незаконно обграждане е последният пост на министъра на защитата на Украйна Олексий Резников.

Ето какво написа той на страницата си във Facebook:

„ Скъпи украински народе!

128 часа се съпротивляваме.

Според наличната информация съветските окупатори се готвят да стартират скоро огромна осведомителна и психическа интервенция.

Целта й е благодарение на неистини да пречупи съпротивата на украинския народ и украинската войска.

На първо място възнамеряват да нарушат връзките.

След това ще има доста подправени известия, че украинските военни и политически водачи сякаш са се съгласили да се предадат.

За да „ удостовери “ този фалшив, ще популяризират сякаш подписани „ документи “, както и редактирани подправени клипове.

ТОВА Е ЛЪЖА. Това в никакъв случай няма да се случи!

Няма да се предадем! Само победа!

Предупредете всички, които можете.

Много от тези, които чакаха да завладяват Киев след 2-3 дни, към този момент са в пъкъла.

Да държим крепко оръжието! Продължаваме да се съпротивляваме!

Слава на Украйна! "

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР