Пустинната планета Аракис излезе от Дюн и замести червения килим

...
Пустинната планета Аракис излезе от Дюн и замести червения килим
Коментари Харесай

Дюн: Част втора тръгва по кината

Пустинната планета Аракис излезе от " Дюн " и замести аления килим за международната премиера на втората част на кино лентата. 

В основните функции във фантастичния епос още веднъж влизат Зендея и Тимъти Шаламе. А измежду новите облици на екрана е принцеса Ирулан, в която се превъплъщава актрисата Флорънс Пю. Другият основен воин е този на Остин Бътлър, който е главен зложелател на Пол Атреидски.

 
Много, доста съм признателна да играя принцеса Ирулан. Тя е доста мощна, не съм влизала в сходна роля до момента.
Флорънс Пю, актриса
Търсих нещо друго от това, което съм правил до момента. Търсих метод да предизвикам себе си. И този воин е доста по-различен от всичко, което съм правил.
Остин Бътлър, артист

Лентата, въодушевена от втората книга от поредицата на писателя Франк Хърбърт, ще наблюдава протеста на Пол Атреидски против падишах император Шаддам IV и отмъщението за гибелта на татко му. 

Режисьорът Дени Вилньов чака новите мнения на феновете близо три години след премиерата на първата част.

 
Честно казано, съм изтощен, разчувствуван и угрижен. Очаквам с неспокойствие филмът да бъде пуснат на пазара. За да схвана какво мислят почитателите и феновете на киното по света.
Дени Вилньов, режисьор на " Дюн: Част втора "

" Дюн: Част втора " трябваше да излезе по кината при започване на ноември предходната година, само че премиерата беше отсрочена поради стачките на актьорите и сценаристите в Холивуд. Очакванията към лентата са високи след триумфа на първата част, която завоюва 6 награди " Оскар " и над 400 млн. $ от боксофиса. 

Премиерата на кино лентата в България е на 1 март.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР