Пуснаха виртуални билети за предстоящото дерби на Пловдив между канарчетата

...
Пуснаха виртуални билети за предстоящото дерби на Пловдив между канарчетата
Коментари Харесай

Ботев пусна виртуални билети за дербито с Локомотив

Пуснаха виртуални билети за идното дерби на Пловдив сред " канарчетата " и Локомотив. Ето какво написаха от Ботев: " Както всички знаем, стартът на новия футболен сезон ще бъде без наличието на почитатели по футболните игрища в България. Трудна задача за всеки един от нас, която ние всички би трябвало да приемем, само че и в това време да бъдем дружно, там където ни е мястото.

Доказвайки неведнъж, че последователите на Ботев Пловдив постоянно са били паралелно до жълто-черния тим Сдружение ПФК Ботев, подемаме следващата самодейност, с която да покажем съпричастност и да отдадем своята подкепа към вековния ни клуб, изкупувайки седящите места на клубната база.

За първия кръг от шампионата в борбата с Локомотив Пловдив ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички доходи ще отидат в касата на ПФК „ Ботев Пловдив “. Кампанията ни не е дарителска, нито благотворителна. Напротив! За всеки един от нас е привилегия да бъде паралелно с тима си,
дори и във времена на забрани.

Вземете своя пропуск за дербито от центровете на EVENTIM и дано още веднъж се гордеем с безусловната си поддръжка към обичания ни тим. Надяваме се напълно скоро възбраните да паднат и да се върнем там, където ни е мястото – на стадиона! Билети може да закупите от магазина на клубната база в квартал Коматево, магазинът на ул. Нестор Иванов и от всички места за продажба на EVENTIM.

С Уважение,

Сдружение " Ботев Пловдив "
Клуб на последователите на Ботев Пловдив
Обединени фракции Бултрас " efbet Лига 1 кръг, неделя 9 август  Ботев (Пловдив) 18:45предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР