Пуснаха под парична гаранция от 10 000 лева сина на

...
Пуснаха под парична гаранция от 10 000 лева сина на
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция от 10 000 лева сина на шефа на НАП в Пловдив

Пуснаха под парична гаранция от 10 000 лв. сина на шефа на НАП-Пловдив, който беше задържан в края на предходната седмица откакто блъсна стара жена, която по-късно умря в болница.

Отнета е шофьорската брошура на 20 годишния Ивайло Наденов до привършване на наказателното произвеждане, има и възбрана да напуща страната.
Синът на шефа на Национална агенция за приходите в Пловдив е задържан поради злополука със смъртен случай След случая той е избягал и се е укрил от полицията
Решението на прокуратурата се основава на чистото правосъдно минало на младежа, неналичието на висящи наказателни производства, младата му възраст и непрекъснатия адрес. Освен това не е подготвена и автотехническата експертиза, която да обясни механизма на злополуката.

В четвъртък вечерта предходната седмица Ивайло Найденов при придвижване на заден ход блъснал по нехайство 78- годишната жена, след произшествието обаче се укрил от полицията.

В досието му като водач, което е от две години, младежът има 18 нарушавания на закона за придвижване по пътищата, измежду които актове за превишена скорост и лишаване на преимущество.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР