Публиката в залата на Драматичния театър във Варна остана крайно

...
Публиката в залата на Драматичния театър във Варна остана крайно
Коментари Харесай

Нинова се появи изненадващо във Варна!

Публиката в залата на Драматичния спектакъл във Варна остана извънредно сюрпризирана довечера от появяването на сцената на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя пристигна особено във Варна с цел да поздрави локалната организация на социалистите за продължаващата трета година самодейност „ Талантливите деца и младежи на Варна “, написа Petel.bg.

Тази вечер се състоя шестия концерт в поддръжка на младите варненски гении, проведен от Българска социалистическа партия - Варна и Сдружение „ За младите с обич “. По традиция на сцената с изключение на даровити деца и младежи излизат и обичани български звезди, като този път специфичният посетител беше националната певица Славка Калчева.

Нинова благодари на варненските социалисти за прелестната самодейност. Пред публицисти тя призна, че преднамерено е пазила в загадка идването си във Варна. „ Това е една прелестна самодейност “, съобщи Корнелия Нинова във връзка подпомагането на даровитите деца. Благодарение на акцията досега изявени млади гении в разнообразни области на науката и изкуството са подкрепени за пътешестване в чужбина или с нужни принадлежности за активността им.

В отговор на журналистически въпрос водачът на Българска социалистическа партия разяснява смяната в мнението на премиера Борисов за по отношение на бюджета на здравната каса и отхвърленото през вчерашния ден несъгласие. „ Как пък не съумя през вчерашния ден да си озапти депутатите, които насочиха толкоз обиди към токова доста заболели хора?! Политиката му постоянно е била „ проба-грешка “, само че проба с онкоболни хора не могат да се вършат. Аз мисля, че българският парламент не е виждал подобен античовешки спор. И в този момент се сети, 24 часа по-късно, тъй като видя, че това е огромен гаф и това може да го срине “, съобщи Корнелия Нинова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР