Публично известно е, че целият подземен свят е мобилизиран да

...
Публично известно е, че целият подземен свят е мобилизиран да
Коментари Харесай

Манолова: Целият подземен свят участва в купуването на гласове за Фандъкова

„ Публично знае се, че целият под земята свят е мобилизиран да прави изборите на госпожа Фандъкова. Вотът й е проведен. Има подаден сигнал от юристи за сходни нарушавания в изборния ден. Фандъкова е любимец на ромския избор. Всеки може да наблюдава секциите във „ Факултета ” и във „ Филиповци ”. Да се гласоподава стремително рано сутринта е подозрително. Според социолозите сътоношението сред двете ни беше 40 към 10 преди 10.00 ч. ”. Това сподели пред Нова телевизия претендентът за кмет на София Мая Манолова. Отидете в кварталите, в които всеобщо е гласувано за Фандъкова и попитайте, за какво я поддържат, отговор няма да получите, акцентира пред водещите Мая Манолова.
В тези квартали лика на Фандъкова е от всяка лавка, кафе и магазин. От къде средства?, запита самостоятелния претендент, подсилен от Българска социалистическа партия, за кмет на столицата. Мая Манолова добави, че финансите, които са вложени в акцията й, може да види всеки в действително време в интернет. „ Информация за парите има на уеб страницата на акцията ми. Не чух какъв брой пари госпожа Фандъкова е похарчила за акцията си. Не стана ясно какъв брой костват билбордовете, с които тя разполагаше ”, съобщи самостоятелният претендент за кмет на София.
38 000 гласа е разликата сред двете на първия тур от изборите. „ Това е оскъдна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на господин Борисов и на ГЕРБ да се изчезнат. Всичко зависи от жителите. Не могат да бъдат купени толкоз гласове, че да удавят вота на хората ”, сподели още Манолова.
„ Аз в пазарлъци с партийни централи не влизам. Аз постове не разпределям. Подкрепа не закупувам с раздаването на зам.-кметски места. Чухте ли кои са нейните кметове? Имаше един единствен зам.-кмет, който отговаряше за няколко огромни ресора ". С тези думи Манолова разгласи, че съперникът й раздава постове в локалната власт в подмяна на покдрепа за вота на втория тур. Също по този начин атакува Фандъкова за това, че в последните месеци на мандатъ й заместник-кметът Дончо Барбалов съвместяваше няколко ресора - финансов, опазване на здравето, превоз, в един миг и за екология.
Според нея държанието на Фандъкова е поредно. „ В рамките на акцията преди първия тур тя бягаше от диспути. Тя избяга от дебата пред студентите в Софийския университет и пред младежките организации. Тя отхвърли присъединяване и на хората от „ Спаси София ”, които ни поканиха през днешния ден ”, разясни Манолова. Тя изиска Фандъкова да не се крие. „ Тя избяга диалог. Готова съм на спор преди балотажа. Нека да пристигна и обществено да обсъдим проблемите на София ”, сподели още Манолова и добави, че " е време да свалим властническия режим, който ръководи както София, по този начин и България ".
Ако изгубя изборите в неделя няма да върша политически план, а ще се боря за смяна на едноличния модел на ръководство в страната. Да ръководя аз не е цел за мен, за мен идеята е Борисов да не ръководи повече столицата по този модел, разгласи Мая Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР