Публичните обсъждания на проекта за бюджет за 2019 година на

...
Публичните обсъждания на проекта за бюджет за 2019 година на
Коментари Харесай

Предстои публично обсъждане на бюджета на Панагюрище

Публичните разисквания на плана за бюджет за 2019 година на Община Панагюрище стартират идния вторник, 8 януари. Първите полемики ще са в селата Поибрене, Оборище, Баня и Бъта. Следват обществените разисквания в Попинци, Елшица, Левски и Панагюрски колонии на 9 януари. В Панагюрище разискването е планувано за 10 януари, от 17:00 часа.

„ Убедени сме, че създаването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те би трябвало да се вземат с дейното присъединяване на жителите ”, се споделя в поканата от градоначалника Никола Белишки към жителите на общината, представители на бизнеса, неправителствени организации и цялата общност.
Материалите по плана за бюджет за 2019 година са разполагаем в приемната на Общинска администрация и са оповестени в интернет уеб страницата на Община Панагюрище.

Становища и оферти по плана за общински бюджет за 2019 година могат да се показват в деловодството на Центъра за услуги и информация на жителите в постройката на Община Панагюрище и на e-mail: [email protected], не по-късно от два дни преди осъществяване на обществените разисквания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР