Публична тайна е, че някои собственици на големи и скъпи

...
Публична тайна е, че някои собственици на големи и скъпи
Коментари Харесай

Когато си с връзки! Паркираш на две инвалидни места пред КАТ, без никой да не те види

Публична загадка е, че някои притежатели на огромни и скъпи коли в България се употребяват с повече привилегии от останалите водачи. Те могат да карат със скорост по-висока от позволената /защото нормално бързат за някаква доста значима среща/, да стопират тук-там, където естествените хора не си и помислят да спрат, да не се преценяват със законите. Разбира се, няма по какъв начин да ги съдим, защото не можем да съпоставяме проблемите на човек, шофиращ " Рейндж Ровър " с тези на притежателя на " Опел Астра ".

Можем да дадем образец с лидера на този джип " Тойота ", който през вчерашния ден е спрял по едно и също време на две инвалидни места пред административната постройка на КАТ. Той не е неработоспособен, само че в последна сметка местата за инвалиди са свободни и се намират най-близо до входа на институцията, в която водачът има значима работа. Някой евентуално ще каже, че в това време в " Пътна полиция " може да пристигна неработоспособен, само че пък неговата работа там надали ще е толкоз значима.

Според източници на TrafficNews, джипът е благосъстоятелност на пловдивски предприемач, който се занимава с търговия с оръжие. Често е забелязван в кабинета на началника на бранша, което до някаква степен изяснява безпардонното му паркиране. Трябва да проявим схващане и към чиновниците на КАТ, които са видели нарушаването в личния им двор, само че не са наложили глоба. Все отново никой не желае да си рита трудовата брошура, правейки проблеми на човек, който явно се употребява с подкрепи на високо равнище. Те евентуално са видели тойотата, паркирана на двете места за инвалиди, а по-късно са отминали обръщайки се на другата страна, до момента в който през мозъка им е минавала култувата фраза на Мел Брукс от кино лентата " Историята на света ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР