ПСЖ спечели визитата си на Барселона и изхвърли каталунците от

...
ПСЖ спечели визитата си на Барселона и изхвърли каталунците от
Коментари Харесай

ПСЖ изхвърли Барселона, Борусия се справи с Атлетико

ПСЖ завоюва визитата си на Барселона и изхвърли каталунците от Шампионската лига. Френският отбор победи с 4:1 и заличи. Съперник на ПСЖ в полуфиналите на шампионата ще е Борусия Дортмунд. Жълто-черните се оправиха с Атлетико Мадрид с 4:2 и продължиха напред с общ резултат 5:4.

В дуела в Испания имаше и три алените картона, всичките за Барселона. Араухо беше изпъден при 1:0 за каталунците. После това се случи с треньора Шави и човек от неговия щаб.

Иначе всички за Барселона се развиваше по проект до аления картон. Тимът на Шави поведе с 1:0 с ранен гол на Рафиня и стоеше доста добре на терена. В 29-ата минута обаче бранителят направи нарушаване против откъсващия се … и всичко се обърка. Десетина минути по-късно Усман Дембеле наказа някогашния си отбор за 1:1.

Десет минути след паузата Витиня довърши обрата – 1:2. След това пристигнаха и два гола на Килиан Мбапе. Първият беше от дузпа в 61-ата минута, а в края той повиши на  4:1, с цел да откаже Барселона. Между двете му попадения Роберт Левандовски удари греда, а след това изпусна самичък против Донарума.

Любопитно е, че преди години, когато Барселона в профил ПСЖ след загуба с 0:4 в първия мач отпред на каталунците беше Луис Енрике, който в този момент води френския отбор.
Луди обрати в Дортмунд
По същото време 81 000 фенове на „ Вестфаленщадион “ видяха два луди обрата. Борусия поведе с 2:0 преди почивката след голове на Бранд и Маатсен. Те се разписаха в 34-ата и 39 минута след пасове на Хумелс и Забицер. Атлетико имаше един късмет, пропуснат от Мората. Диего Симеоне направи тройна промяна на почивката, в това число вадейки Мората и дюшекчиите изравниха. Първо Хумелс си вкара автогол, а след час игра Кореа направи 2:2

После обаче Борусия на собствен ред вкара два бързи гола и победи. Фюлкруг още веднъж даде задатък на домакините в 71-ата минута след нова асистенция на Забицер. Австриецът стана и воин на мач с гол малко по-късно за 4:2.

Така. Тогава те играха и край, който изгубиха от Байерн.

Noche de Champions.
Noche de Dortmund.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР