ПСЖ е на върха във френското първенство, след като загуби

...
ПСЖ е на върха във френското първенство, след като загуби
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ обяви дали отборът ще прави трансфери през януари

ПСЖ е на върха във френското състезание, откакто загуби единствено четири точки през целия сезон. Парижани имат един от най-звездните сформира в международния футбол и непрестанно допълват тима, с цел да подсигуряват, че ще останат на това равнище. Въпреки това, не наподобява, че те ще създадат някакви трансфери през януари, защото президентът Ал-Хелаифи наподобява изключва всевъзможни нови попълнения.

Говорейки пред L'Equipe за това дали ПСЖ възнамерява да направи някакви покупки през новата година, Ал-Келафи сподели: " Ще забележим, само че не мисля по този начин. Ние не се нуждаем от никого. Трябва да запазим същия отбор. Мисля, че намерихме групов дух и че сме добре ".

Трудно е да се види къде тимът на Кристоф Галтие може да се нуждае от добавки през втората половина на сезона. Подобряването на предна тройка от Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе наподобява почти невъзможно, докато защитата и халфовата линия разполага с дълбочина и качество, каквито не имат доста други тимове. ПСЖ и преди беше свързван с към този момент свободния агент Кристиано Роналдо, само че този ход в този момент наподобява малко евентуален.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР