Психотерапевтът по въпросите на секса и взаимоотношенията Миранда Кристофърс, основател

...
Психотерапевтът по въпросите на секса и взаимоотношенията Миранда Кристофърс, основател
Коментари Харесай

Три знака, че обектът на желанията ви е зле в леглото

Психотерапевтът по въпросите на секса и взаимоотношенията Миранда Кристофърс, създател на английската консултантска работа Therapy Yard, споделя признаците, които издават, че сътрудникът ви е зле в леглото.

„ Хората не могат да бъдат „ положителни “ в леглото – отпуснати, ангажирани, вглъбени – в случай че се усещат осъждани или прочувствено несигурни “, споделя Кристофърс пред Daily Mail.

 

Ето и знаците, които издават, че обектът на желанията ви е зле в леглото:

Липса на убеденост

„ Когато липсва убеденост, не се чувствате свободни да бъдете открити или спонтанни. Затова сте по-малко дружелюбни “, изяснява Кристофърс. „ Може да настоявате да вършиме секс на мрачно или под завивките. “

Кристофърс поучава да запалите музика или свещи, с цел да създадете въодушевление. А Men’s Journal предлага 11 техники за повишение на либидото. Като да вземем за пример подготовка за евентуални клопки и визуализиране на триумфа в секса.

Лесно се разсейва

„ Добрият секс е … да бъдеш обвързван: да се изгубиш в удоволствието от него, даже да не мислиш за идващото си придвижване, като че ли танцувате дружно “, декларира Кристофърс.

Тя предлага да практикувате осъзнатост – да упражнявате мозъка да се концентрира върху сегашното – всеки ден и да придвижите тази настройка в спалнята.

Срамува се да приказва за секс с колегата си

Ванеса Марин, създател на книгата от 2023 година „ Разговори за секса: Петте диалога, които ще трансформират любовния ви живот “, предлага да започнете полемиката с комплимент.

„ Може да е нещо напълно добродушно като: „ Изглеждаш добре през днешния ден “ или „ Очите ти са в действителност красиви “. Можете също по този начин да предложите някакъв комплимент за връзката, която чувствате “, сподели Марин пред New York Times предходната година.

Тя показа, че половите проблеми постоянно идват от неприятна връзка.

Кристофърс отбелязва, че е значимо да се консултирате с колегата си за неговите стремежи и да продължите да ги проследявате, тъй като тези желания могат да се развият с течение на времето.

За още 3 признака, които издават проблеми в леглото – четете в публикацията на Daily Mail.

Източник – Daily Mail/Превод: SafeNews

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР