Психолозите казват, че ако се почувствате пренебрегнати, обидени или наранени

...
Психолозите казват, че ако се почувствате пренебрегнати, обидени или наранени
Коментари Харесай

Душевната болка е толкова силна, колкото и физическата

Психолозите споделят, че в случай че се почувствате подценени, афектирани или засегнати от човек, на който същински държите , възприятието е съвсем еднакво на физическа болежка .

Само че се замислете дали фактически този човек си коства и какъв брой пъти е предавал доверието ви. Ако някой ви разочарова ден след ден, за какво не му благодарите за постоянството и не си тръгнете с усмивка?

Ако някой желае да ви напусне, оставете го. Ако ви отхвърлен, тръгнете си.

Запомнете , че не сте на тази земя, с цел да убеждавате който и да е, че си заслужавате.

Вие сте тук, с цел да се учите, да се развивате, да творите, да давате и да получавате обич. Онзи, който ви заслужава, ще ви оцени.

Ако се постанова непрекъснато да повтаряте на някого по какъв начин се чувствате и нищо не се трансформира, този човек не ви почита. Не можете да принудите някого да разбере обръщение, за което не е подготвен.

Онзи, който е съумял да трансформира негативизма в позитивизъм, разочарованието - в скъп урок, е постигнал смисъла на живота. А той от време на време е неправдив. Невинаги ви среща с хора, които ви харесват. Но те ви оказват помощ да израснете, като ви нараняват, напущат, обичат… По този метод ставате по-силни и се превръщате в индивида, който е предопределено да бъдете.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР