Психолози са направили експеримент и ето до какви изводи са

...
Психолози са направили експеримент и ето до какви изводи са
Коментари Харесай

Какво да очаквате от мъжа в секса според любимата му музика

Психолози са създали опит и ето до какви заключения са достигнали, задавайки на огромна група мъже простичкия въпрос: „ Какви са музикалните ви желания? “. Дали в действителност темпераментът им, който се окачествява с музиката, която слушат, има нещо общо и със сексуалността?

Оказва се, че феновете на разнообразни музикални жанрове и посоки имат и надлежно сходно държание в секса.

1. Ако е почитател на рока, той никога няма да се изявява като спринтьор на 100 метра, а по-скоро като участник в маратонско тичане. „ Рок “- мъжете обичат да „ разтягат “ удоволствието и по предписание един оргазъм за тях е прекомерно малко. Очаквайте два или три за нощ.

2. Любителите на поп музиката нормално имат много висока самокритика. Те са във екстаз от телата си без доста да се интересуват какво мислят за фигурата им другите. Тези мъже не са склонни на еротични опити и избират рутинните дейности в леглото.

3. Ако мъжът до вас е поддръжник на инди-музиката, не се надявайте на решителни полови дейности от негова страна. Може с часове да лежи до вас и сладкодумно да беседва и едвам след спогодба да премине от думи към каузи.

4. Според експертите тези, които слушат джаз са със мощно изразена половост. Тези мъже имат находчив метод към всичко в живота, в това число и в секса. С подобен в леглото всяка жена би се чувствала като секс-богиня.

5. Имате си работа с много находчив вид, в случай че хип-хопа и рапа го вълнуват. Не се изненадвайте, в случай че ви предложи концепция за секс по двойки или тройка. Първоначално може да ви се стори, че в леглото мисли единствено за себе си, само че доста скоро ще се убедите, че е подготвен за вас да смъква звезди от небето.

6. Той слуша единствено шлагерна музика по радиото. Знайте, че пред вас стои сериозен мъж. Твърде сериозен с цел да отдели време за справочник като „ Кама Сутра “. Този вид мъже избират една-единствена поза за секс и можете в края на срещата да очаквате единствено една дежурна целувка.

7. Любителите на R'n'B и Soul са мъже, за които преди всичко по значение е фамилията, любовта, близостта, нежността. Ако не желаете обвързване, по-добре не стигайте до интимности, с цел да не го разочаровате, написа az-jenata.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР