Психоложката Лена Лалчева Избягването на видеоразговори и лични срещи на

...
Психоложката Лена Лалчева Избягването на видеоразговори и лични срещи на
Коментари Харесай

Психолог разкри как е изградил образа си измамникът от Facebook

Психоложката Лена Лалчева Избягването на видеоразговори и персонални срещи на представилия се за Александър Николов във Фейсбук са били явен симптом, че профилът е подправен. Това разяснява за Дарик психоложката Лена Лалчева .
 

Според нея измамникът е градил облик на съумял, младеж с години. Тя добави, че евентуално представилият се за Николов е познавал добре човешката душeвност и е съумял да завоюва доверието на пострадалите , както и да ги манипулира.
 
Профилът на Александър Николов във Фейсбук е обновен всеки ден. Психоложката Лена Лалчева разяснява, че той е основал облик на съумял човек, който пътува постоянно и е завоюва доверието на хората с комуникативността си и добре построеното си мнение по публични проблеми .
 
Лалчева добави, че съгласно множеството излъгани подправените профили са прикрити. В тях липсва персонална информация, фотоси и настоящи събития.
 

Специалистът разяснява, че не би трябвало да се подвеждаме по общи другари или огромен брой фотоси в профилите във Фейсбук. Тя добави, че едно от най-опасните неща в тази ситуация е шерването на персонални данни с човек, който в никакъв случай не сме виждали . Според психоложката в тази ситуация на Александър Николов е имало ясни белези, че профилът е подправен .
 
Лалчева добави, че съгласно нея от тук нататък хората ще бъдат по-предпазливи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР