Психологът Иван Димитров е убит с един изстрел в областта

...
Психологът Иван Димитров е убит с един изстрел в областта
Коментари Харесай

Психологът Иван Димитров е убит с един изстрел

Психологът Иван Димитров е погубен с един изстрел в региона на лицето, сподели представителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова. Инцидентът е станал към 22:30 ч. нощес. Свидетели не е имало. Смъртта е настъпила незабавно.

Вероятно жертвата е влезнала в спор с обвинения.

Трупът е открит на междуетажната площадка от двама съседи, които малко преди този момент са чули изстрели и са усетили странна миризма. Подали са сигнал на 112.

По информация на прокуратурата сред обвинения и жертвата е имало влошени връзки, непрекъснати спорове на междусъседска основа, имало е разногласия от битов темперамент, само че към момента е в развой на изясняване точната причина, заради която е настъпила гибелта на потърпевшия.

Към момента единствено е събеседвано с причинителя като мъжът не отхвърля за закононарушението. Няма информация дали оръжието му е служебно, изискана е информация дали е бил в трудови взаимоотношения с Министерство на вътрешните работи. Той е декларирал, че е бил чиновник на КАТ- София до 2000 година. 

При беседите мъжът декларирал, че е бил чиновник на КАТ-София до 2000 година. Все още обаче не е събрана нужната документи, уточни Петрова.

„ Проверили сме, че е имало сигнал от обвиненият против потърпевшия, който е бил по тази причина, че потърпевшият е наел три лица, които да откраднат готови за предаване на вторични първични материали от обвинения боклуци – найлони и хартия ”. Случката била от 2020 година

Обвиняемият е с мярка 72 часа. Той ще бъде упрекнат за преднамерено ликвидиране по член 115 от Наказателен кодекс, което е наказуемо с отнемане от независимост от 10 до 20 години. Чака се юрист, с цел да му бъде предявено.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР