Психологът Христо Монов разкрива защо умират традиционните телевизии и как

...
Психологът Христо Монов разкрива защо умират традиционните телевизии и как
Коментари Харесай

Психологът Христо Монов с разкрития за убийците от Негован и насилниците от Сотиря

Психологът Христо Монов разкрива за какво умират обичайните малките екрани и по какъв начин ги гълтам интернет. Експертът изяснява какво е родило бруталността на убийците от Негован, които съдът остави в ареста, и изнасилвачите в Сотиря.
„ Аз съм необикновен ефирен фен. Гледам ги разграничени на един огромен екран до мене с преносим компютър в ръка. И това ми дава опция да проследявам една такава телевизия ката вашата, която е към формален уебсайт. Други медии, като разнообразни блогъри да вземем за пример. И в същото време съпоставям с задграничните малките екрани. В утринните блокове няма политици там. Хората могат да ни посъветват по какъв начин да се обличаме, да вземем за пример. А от нашите малките екрани политиците не слязоха. Как не се умориха. Да не би да взимат образец от Ким Ир Сен, за който се говореше, че непрекъснато мисли “, разясни Монов.
Бъдещето е на онлайн поколението и по тази причина и на онлайн медиите, съгласно Христо Монов.

„ Ако огромните малките екрани подлежат на регулация могат да популяризират каквато и да е информация. После може някой да му потърси отговорност, само че би трябвало да се предвидим законодателно какво да се прави при разпространение на подправени вести. Необходима е предварителна защита “, разясни Христо Монов. Според него в учебно заведение не се преподавало нужното, с цел да се знае по какъв начин да се разпознават подправените вести, по какъв начин да блокират рискови уеб сайтове. Имало образование по мъртви цифрови езици.
Злоупотребата с доверието на децата можела да докара до една огромна психотравма. Затова била нужна регулация.
Монов разяснява и случаите в Сотиря. „ Тук не става дума за педофилия. Сотиря е гето. Разпадат се освен публичните връзки дотам, че човешкият живот не е полезност. Тези хора са се чувствали безнаказани.

Във втория случай 14-годишният прави това, което години наред е правил 68-годишният, и той го е гледал “, безапелационен е Христо Монов. Той е срещу химическата кастрация и смъртната присъда. Обществото можело да задели финансов запас, с цел да ги прави в пандиза до живот.
България нямала типов инструментариум, по който психическите експертизи да се вършат. Страната ни се намирала в 50-те години на предишния век. Имало сега преподаватели, които с три остарели лекции да образоват студенти в цяла България. Решението било доста елементарно – да се внесе закон и той да се съблюдава.

Убийците от Негован той назова психопати. „ Тези не са ниско интелигентни хора, като тези от Сотиря. Напротив. Високо интелигентни са. Планирали са действието доста дълго. Те нямат никакво почитание към човешкия живот. Адвокатите са ги посъветвали да кажат пред съда, че съжаляват. Иначе те изобщо не съжаляват “, безапелационен е Христо Монов. Социопатите били доста добре изглеждащи хора, ухаещи и усмихнати хора с лидерски упоритости. Много мъчно можело да се разбере, че са такива.
„ Най-голямата заплаха, което дебне децата ни, е образователното наличие.

То не е съобразено с техните потребности, визия за живота и по този начин мотивацията им да го усвояват спада. Кой е този българин, който измисли, че децата в първи клас би трябвало да учат математика с числата до 100. Ние изучавахме до 10, пък станахме хора “, разясни Монов.
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР