Психично болният мъж, който в понеделник открадна кола с две

...
Психично болният мъж, който в понеделник открадна кола с две
Коментари Харесай

Психично болният мъж, отвлякъл две деца в Дупница, е крал и патрулка

Психично болният мъж, който в понеделник открадна кола с две деца в Дупница, е прочут на полицията в града. В предишното той е откраднал патрулен автомобил и аварирал с него. Това заяви по NOVA началникът на РУ-Дупница Йордан Зарев.
 
Мъжът отвлякъл колата с двете деца в миг, когато майката спряла да купи медикаменти, а ключът на колата останал на таблото. Децата, които са на 1 и 3 години, са били открити оставени край пътя в околност отвън града и върнати на майка им.
 
Няма данни похитителят да е показал експанзия към тях. По думите на Зарев те са престояли сами към 10 минути преди да стигнат служителите на реда до тях. Извършителят е бил преследван по улиците на града към 20 минути и спрян наложително. Не е оказал опозиция при задържането.
 
По думите на очевидци в същия ден той е влизал и в други коли, ръководени от дами. Мъжът не е престъпно проявен, за него се грижи татко му. По случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане. Предстои повдигането на две обвинявания – за похищение, като наказването е до 15 година затвор, и за кражба на автомобил.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР