Прзничен Фестивал – Виница носи музика на живо и забавления

...
Прзничен Фестивал – Виница носи музика на живо и забавления
Коментари Харесай

Празничен фестивал по случай празника на квартал „Виница” ще се състои във Варна


„ Прзничен Фестивал – Виница ” носи музика онлайн и занимания навън при започване на май

Началото на пролетните и празнични дни ще бъде маркирано с уместно положително въодушевление, с помощта на „ Празничен Фестивал – Виница ”. Събитието ще се състои в дните от 30-ти април до 4-ти май на цирковата поляна в квартал „ Виница ”, намираща се на бул. " Св. Св. Константин и Елена “ в морската ни столица. Поводът е празникът на квартала (1-ви май), който съответствува с Деня на труда и с Великденските празници.

Фестивалът ще включва особено обособена food зона със сладки и солени изкушения и вкусни български ястия, лунапарк с разнородни атракциони, комерсиална част и богата музикална стратегия с обичани на публиката звезди.



Ето и каква ще бъде програмата на музикалните концерти с начален час 19:30 часа за всички вечери:

01.05 (събота) – Елица Тодорова

02.05 (неделя) – Хоротека с DJ Joy

03.05 (понеделник) – „ Фанданго ”

04.05 (вторник) – Етта

Събитието дава опция на всички поданици и посетители на град Варна да се порадват уместно на идните празници и на първите топли дни навън.

 „ Прзазничен Фестивал - Виница ” се реализира със специфичното подпомагане на регион „ Приморски ”. Събитието ще се състои при съблюдаване на нужните противоепидемични ограничения за запазване на публичното здраве и гарантиране на умерено и прелестно превозване на всички гости и участници. Повече информация за фестивала можете да откриете на на

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР