Прясно оперираният Стефан Данаилов бърза да се върне на сцената,

...
Прясно оперираният Стефан Данаилов бърза да се върне на сцената,
Коментари Харесай

Стефан Данаилов играе за 100 лева на минута! Ламбо се завръща бързо на сцената след инцидента

Прясно оперираният Стефан Данаилов бърза да се върне на сцената, с цел да не загуби хонорара си от 15 000 лв., който му се поставя за към този момент разпродадени 15 представления на „ Актрисата ” до края на годината, научи HotArena.

Според осведомени за едно изиграно зрелище Ламбо се е договорил да получава твърдо сумата от 1000 лв., писа „ Уикенд “.

76-годишният артист има 10-минутно наличие в пиесата, в която си партнира с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и Павел Иванов. За късата си, само че ефектна поява на сцената с електрически скутер хонорарът му е 500 лв.. Още толкоз обаче зам.-лидерът на Българска социалистическа партия и червен народен представител получава и като постановчик на спектакъла, който е взаимна продукция на Народния спектакъл и продуцента Кирил Кирилов. Така се получава, че за минута игра в действителност Ламбо получава 100 лв. .

„ Актрисата ” бележи огромното завръщане на Данаилов на сцената след 5-годишно неявяване поради тежки здравословни проблеми. За страдание на тогавашния секссимвол не му провървя изключително, защото в разгара на турнето си из България с „ Актрисата ” и таман както бе набрал скорост и креативна сила на 19 август вечерта той падна на вилата си в Приморско и счупи тазобедрената си става. Стефан бе признат по неотложност в бургаската болница „ Бургасмед ”, а няколко дни по-късно светилото в ортопедията проф. доктор Андрей Йотов му направи сполучлива интервенция по промяна на ставата.

Тежкият случай с майор Деянов принуди екипа да анулира някои представления и в началото да разгласи, че поради дългата рехабилитация на Ламбо над 10 спектакъла, планувани до края на годината, ще бъдат преместени за други дати. Оказва се обаче, че никой не оказвал напън на Стефан Данаилов да се върне бързо на сцената, а той самият е поискал да играе и е декларирал подготвеност да направи това още на 8 септември във Варна , а по-късно и в още няколко български града.

След интервенцията Данаилов стартира особено създадена стратегия за рехабилитация, която включва оживление, извършения и водна гимнастика. Процедурите на Ламбо ще продължат най-малко 2 месеца, като редом желанието му е да играе на сцената. Самият артист изясни, че няма да натоварва краката си, защото така и така присъединяване му е на електрическо скутерче, а и в публиката всякога наложително ще участва някой от неговите лекари при положение, че се почувства зле и му прилошее.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР