Прясната вдовица Наталия Гуркова реши да бяга от скръбта по

...
Прясната вдовица Наталия Гуркова реши да бяга от скръбта по
Коментари Харесай

Вдовицата Наталия Гуркова става тв водеща. Вижте къде

Прясната вдовица Наталия Гуркова реши да бяга от скръбта по умрелия си мъж Джордже Михалевич с нова работа. Миската разгласи в персоналния си профил в инстаграм, че става водеща на половинчасово предаване, в което ще демонстрира български и международни персони или тематики. Ще й оказва помощ известният режисьор Стилиян Иванов, създател на редица документални филми, написа хотнюз. Интересното е, че новото предаване не си търси телевизия, а ще се излъчва в обществените мрежи.

" Новият план на режисьора Стилиян Иванов и Наталия Гуркова се споделя “Те са! ” и ще притегля голямата публика на YouTube и Фейсбук. Всяка седмица в 24 минути ще бъде представяна знакова за България и света персона или тематика. Утвърдени в своята област хора ще приказват за пътя си към триумфа, като това не постоянно ще бъдат добере познатите лица от екрана. Предвид интернет средата за разпространяване и архивиране на плана, която допуска дълговременност, а не телевизионна “еднодневка ”, Наталия и Стилиян ще търсят самостоятелните отговори на безконечните въпроси: какъв брой коства триумфът, какво е любовта, защо са ни приятелите, необходим ли е бракът, за какво изневеряваме, значима ли е кариерата, цената на славата, страхът от гибелта, смисъла на парите... за тези, които са постигнали доста и имат всичко в очите на другите.

Не единствено това! Някои от изданията на формата ще преглеждат тематики, като нашите корени, смисъла на изкуството, бъдещето на хората... “Те са! ” е документ на нашето време, който ще се осъществя под формата на изявленията в типична за госта среда - работно място, места за занимания и отмора, на борда на аероплан или яхта...Изданията ще бъдат субтитрирани на британски език ", написа в профила си в инстаграм Гуркова. Припомняме, че мъжът й бе разстрелян показно в ЮАР, където живееше, само че килърът по този начин и не бе открит. Трагедията в края на предходната година накара миската да се скрие от обществото, само че очевидно към този момент е подготвена за нова стъпка в живота си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР