Прякото излъчване на мача България - Северна Ирландия по БНТ

...
Прякото излъчване на мача България - Северна Ирландия по БНТ
Коментари Харесай

СИГНАЛ ДО ПИК: БНТ грозно обслужи кандидат-президента Радев на мача снощи. Човекът от народа обграден не от зрители, а от гардове на НСО, маскирани на фенове

Прякото лъчение на мача България - Северна Ирландия по Българска национална телевизия нощес се трансформира в дърводелски пиар на кандидат-президента Румен Радев, сигнализираха читатели на ПИК.

В следващ опит за популизъм Радев седна не на формалната естрада, а измежду публиката, без маска, и това бе очебийно най-малко четири пъти от представителя на мача, както и от фрагментите на операторите.

Вместо да наблюдават играта, те непрекъснато " вклиняваха " в картината фрагменти по какъв начин Радев пляска на националите като един елементарен " национален чиляк " - в жанр индивида от народа Тодор Живков.

" Ето, и президентът реагира с усмивка на протичащото се на терена ", отбелязваше въодушевеният коментатор.

А на финала, след последния съдийски сигнал, камерите следяха не насладата на футболистите, а по какъв начин Радев се изнизва от скамейката с цялата си свита.
свързани новини47130преди 1 часа
Истината е, че кандидат-президентът не бе заобиколен от инцидентно почитатели, а от най-малко петима гардове на НСО, маскирани на елементарни жители. Това си проличава и от фотографията, която прилагаме. По-скандално в тази ситуация обаче е държанието на държавната телевизия, която се е трансформирала в обслужващ личен състав на един от претендентите за държавен глава в идните избори.

Радев продължава да употребява публичен запас за частната си акция, разясняват читатели.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР