Пряка заплаха за сигурността на страната ни няма. Военните действия

...
Пряка заплаха за сигурността на страната ни няма. Военните действия
Коментари Харесай

Каракачанов каза защо европейската дипломация се провали

„ Пряка опасност за сигурността на страната ни няма. Военните дейности се водят на територията на Украйна. Едва ли Руската федерация обмисля да уголемява спора, което би било огромна неточност. Другите страни, с които граничи Украйна – Полша, Румъния, а през морето и България, са членки на НАТО. Тогава ще се задейства член 5-и ”. Това съобщи някогашният боен министър Красимир Каракачанов в ефира на Нова.

По думите му рисковете от този спор обаче са доста. „ Санкции ще има и те ще обиден всички. Ако немската стопанската система може да издържи – то това не важи за българската ”.

Според него европейската дипломация се е провалила, защото „ от дълго време е безхарактерна и несъответстваща ”. „ Тя е дипломация на двойните стандарти. От години Европа е подложенана разнообразни тествания, за жалост все покрай България. При предходния спор в Сирия Европа  беше залята от бежанска вълна.  С какво се занимаваше Европа, когато България беше залята от незаконни имигранти, когато в Европа гърмяха бомби и ислямски терористи избиваха цивилни европейски жители. ЕС от тогава до през днешния ден ни занимава с световното стопляне, с нечовешкото отношение към кравите, занимаваме се с джендър идеологията.. Европа е несъответстваща. 21 години Путин възпитава бойци в Русия, а европа възпитава джендъри ”, безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР