Провокативната дама се изявява във варненски канал Една от най-колоритните

...
Провокативната дама се изявява във варненски канал Една от най-колоритните
Коментари Харесай

Кючекчийката Мони от Ергенът ще става новинарка

Провокативната дама се изявява във варненски канал
Една от най-колоритните участнички във втория сезон на " Ергенът " Мони Зенгинер се впусна в ново професионално амплоа. Малко след 23-ия си рожден ден, провокативната варненка се впусна в областта на публицистиката и стана част от тв канал в родната си Варна, написа

Тя към този момент е снимала първия си репортаж като стажант-репортер, също така се изяви и в ролята на новинар.

" Аз съм от хората, които постоянно желаят повече от себе си, живота и близките. Не мога да пребивавам без да имам главозамайващо огромна цел, в която да влагам цялата си сила. Когато бях на 17г. започнах да танцувам по варненските кръчми, водена от фантазията си един ден да стана най-известната и скъпоплатена ориенталска танцьорка в България. Дори родителите ми не имаха вяра, че ще съумея. Та, някой чувал ли е за известна кючекчийка? 5 години по-късно, на 22 годишна възраст, аз осъществих фантазията си. Покорих връх, който никой до в този момент не бе покорил... и пристигна момента да покоря нов. Преди броени дни навърших 23 години. Прекарах рождения си ден работейки по първия си репортаж. Напълно наясно съм къде желая да ме води новото ми начинание, само че и съм сигурна, че въображението ми не е задоволително самоуверено, с цел да си показа какво ще ми даде животът след още 5 години. Той обича борците и се бори един до друг с тях ", написа Мони в персоналния си профил.



Въпреки че получи много похвали, че е решила да тръгне по нов професионален път и да остави на назад във времето ориенталските танци, не бяха малко и рецензиите към нея от страна на потребителите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР