Провокативен календар с мисия. Мъже се събличат голи, за да

...
Провокативен календар с мисия. Мъже се събличат голи, за да
Коментари Харесай

Мъже се снимаха голи, финансират планинските спортове


Провокативен календар с задача. Мъже се събличат голи, с цел да съберат средства за младежи, до 25 години. Каква е идеята и какво съдържат страниците от календара?

Те не са професионални модели, нито звезди. Те са търговец и юрист – загърбват задръжките и облеклата, с цел да се снимат голи за провокативен календар – с идея.

" Понеже обичам нелепости и щедрост, от години сътворявам всякакви продукти с хумористична устременост, като облагите отиват за разнообразни благотворителни цели. В случая всеки декември месец вършим един календар с актова снимка на голи мъже в комични обстановки, които доста от тях разказват и някои не изключително приятни действителности от нашето време ", показа Никола Колев.







За да снимат 12-те фотографии, мъжете излагат телата си голи на минусови температури навън в планината.

" На Кончето, като правехме кадър в Пирин, навръх самия подслон имаше група от 7-8 индивида и ние трябваше да стоим голи в непосредствена непосредственост до тях. "

" Беше рано сутринта, към 7 часа, на междинна станция на лифта " Бай Кръстьо ". Със сигурност е било под нулата, може би -5 градуса ", описа Димитър Петров от Софийския планински клуб.

Целта на Никола и Димитър е да основат стипендия за младежи до 25 години със събраните средства от календара, написа bgonair.bg. Младежите би трябвало да практикуват планински – колоездене, катерене, трекинг или други интензивности в планината.

" Идеята ни хрумна от това, че ние също сме били под 25 години и имахме доста огромни хрумвания, които не можехме да изпълним заради ограничавания си бюджет. И тая година просто естествено пристигна ", сподели още Димитър.





Освен с идея, с календара Никола и Димитър обръщат внимание и на проблемите в планината. 12-те страници от него са отдадени на несъразмерното застрояване в природата, бракониерството, негостоприемните хижари и неналичието на хеликоптери за избавяне.

Календарът ще бъде показан на 6 декември в столично заведение, а информация за плана може да се откри на уеб страницата на " Софисйки планински клуб ".


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР