Проверки от министерството на енергетиката и Електроенергиен системен оператор ЕАД

...
Проверки от министерството на енергетиката и Електроенергиен системен оператор ЕАД
Коментари Харесай

ТЕЦ съхранявали в складовете си нормативно определените количества въглища

Проверки от министерството на енергетиката и " Електроенергиен систематичен оператор " ЕАД на енергийни предприятия, за готовността им да обезпечат леден запас, са открили, че във всички въглищни хранилища на централите се съхраняват по-големи количества въглища по отношение на нормативно одобрените, оповестиха от енергийното министерство, представени от Българска телеграфна агенция.

В интервала от 1 до 10 ноември контролните органи са ревизирали на място складовете на Топлоелектрическа централа " Бобов дол " ЕАД; " Топлофикация-Перник " АД; " Топлофикация-Русе " ЕАД; Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " ЕАД, Топлоелектрическа централа " Марица 3 " АД и " Брикел " ЕАД.

Направени са били и инспекции на централи във връзка с спазването на условията на Наредба 11 за запаси от горива на централите, които работят с главно гориво въглища, в предприятията: " Топлофикация-Сливен " ЕАД, " Ей И Ес-3С Марица-изток I ", Топлоелектрическа централа " КонтурГлобал Марица-изток 3 " АД. И при тези централи се е открило, че действителното количество въглища, които се съхраняват на склад, е по-високо от нормативно избраното в заповедта на министъра на енергетиката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР