Проверката на ремонтите по софийската улица Граф Игнатиев ще приключи

...
Проверката на ремонтите по софийската улица Граф Игнатиев ще приключи
Коментари Харесай

Проверката на ремонтите по "Граф Игнатиев" приключва до края на месеца

Проверката на ремонтите по софийската улица " Граф Игнатиев " ще завърши до края на месеца, съобщи заместник-кметът по превоза Евгени Крусев, написа БНР.

Така нареченият " надзор на контрола " се прави от специалистите от Университета по архитектура, строителство и геодезия. 

Релсовият път по улица " Граф Игнатиев " е към този момент напълно обвързвана. В момента се работи по контактно-кабелната мрежа и слагането на паважната настилка. На строителната компания е предоставен спомагателен ангажимент, заяви заместник-кметът Евгени Крусев:

“Около релсите да се изпълнят линии от съответния тип паваж, тъй че да се понижи фугата, дистанцията сред гумената виброизолираща част и съответната настилка “, разясни той.

Днес на обекта имаше 204 служащи. При утежняване на метеорологичните условия ще бъдат издигнати шатри, с цел да не се прекъсват ремонтните действия.

Междувременно, Крусев установи, че по ул. " Солунска " текат финалните довършителни действия. В сектора беше възобновена паважната настилка.

Има да се извършат още довършителни работи, свързани главно с отводняването на водосточните тръби на кооперациите “, сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР